Sider

lørdag den 28. juli 2012

WHEN NIGHTTIME BECOMES POLISHTIME

Mine aftener bliver ofte brugt på negledesign af en art. Når børnene er puttet er der ikke længere nogen jeg lige skal mætte, eller give barbie tøj på, eller lave matematikaflevering... Og så er jeg bare generelt også et natdyr - lidt af en udfordring, for børnene står jo op kl 7 selvom jeg først er gået i seng kl 2. De kunne ærligtalt godt vise noget mere hensyn!!!

Jeg har de sidste par uger købt og fået en del forskellig glimmer. Men hvad søren skal man lige bruge det til, der er jo mange muligheder... Men i aftes kl 23.47 fik jeg en idé som bare måtte afprøves! (Jeg havde tidligere sat alt negle lir på plads og vi spiste for én gangs skyld aftensmad ved spisebordet!!) FREM med det igen :-p


Dette er de lakker og glimmere jeg har brugt til dette design: 

Guldglimmeret i posen er blandt dem jeg skrev om her. Lakkene er nr. FP-01 (pink) og FP-02 (guld), begge one coats, ELSKER dem!!

Jeg har noget dobbeltklæbende tape jeg har købt i Tiger, og jeg tænkte at jeg kunne skære små figurer ud af det. Så det er vigtigt man har en skarp kniv!! (Jeg har en Swan Morton) Men jeg har også noget smallere noget som jeg har haft i MANGE år, men mon ikke det kan købes i hobbyforretninger? 


Som I kan se prøvede jeg at skære et hjerte, og en lille neglelak :-D

Man sætter bare det dobbelklæbende tape fast på helt tørt neglelak, og piller over-stykket af. 

Herefter drysser man glimmer på, trykker det godt fast enten med det redskab man brugte til at drysse glimmeret på med, eller med en finger. Derefter børstede jeg med min fan brush, alt overskydende glimmer af. Jeg var lidt bange for at få glimmer på min topcoat børste, så jeg dryppede en dråbe topcoat på neglen, og fordelte det med en anden nail art børste.

Man kan lave mange forskellige designs med det tape, her er et par stykker af dem jeg valgte:På lange- og ringfinger har jeg brugt det glimmer i dåserne. Den lyserøde var desværre for "svag" lige til dette projekt. Til de andre fingre har jeg brugt det guldglimmer som er fra negle-land.dk. Der er holografisk glimmer i, og det er en smule finere i konsistensen. På pege-og lillefinger har jeg sat et stykke af det smalle tape på. På tommelfingeren har jeg klippet det smalle tape igennem på skrå, det ser faktisk ret fedt ud hvis jeg selv skal sige det :-p
En skam solen er gået bort, det havde ellers lige sat sidste prik over kunstværket ;-)

God lørdadada. 

17 kommentarer:

 1. Forstår det vidst ikke helt - piller du klisteret af og derefter glimmer på området der klistrer ? Ser fedt ud, Det er en super fin måde at lave nye motiver på

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er lidt svært at forklare med ord :-) men på dobbeltklæbende tape er der jo sådan en "over-hinde" på. Det er det hvide du kan se på lillefingeren. Så det er lidt ligesom at sætte et stykke almindelig tape på neglen, men så kan man pille den hvide hinde af, og vupti, tapen der sidder tilbage på neglen klistrer også ovenpå :-)

   Slet
 2. Svar
  1. hehehe, kan nu ikkelige komme bort fra at du kalder blomster tuttenuttede - dette er for mig tuttenutte i overgear hahaha :)

   Slet
  2. Hihi, ja det er sjovt som man kan skue tingene forskelligt an.
   Hjertet kunne jeg ikke finde på at "gå med", neglelak-flasken (hvis jeg kunne lave den lidt mere tydelig) synes jeg er sej. Og striberne synes jeg også er flotte. Er det glimmeret generelt du synes er tuttenutte? Nu jeg tænker over det har jeg ikke set meget glimmer hos dig, men der er jo heller ikke nogle rigtige blomster der har SÅ meget glimmer :-)

   Slet
  3. Jeg tror det er det hele - lyserødt, glitter, glam, hjerter osv. - med andre ord det jeg kalder tøset :)

   Slet
 3. Casandra Lopez28/07/2012 23.11

  Flot med den stærk pink farve og guld sammen

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikk Casandra :-) Der er helt sikkert POW for alle pengene :-)

   Slet
 4. Casandra Lopez29/07/2012 01.53

  Hvor har du købt de foil lakker henne og til hvilken pris?
  Kan ikke finde dem på Google.

  SvarSlet
  Svar
  1. De er ikke sådan lige at få fat i. Fandt dog den i guld på en svensk webshop for nogle mdr. siden og den pink har jeg købt af én privat. Og jeg sælger IKKE mine :-D Lakken hedder So Easy eller Its So Easy - måske hjælper det?

   Slet
  2. Her er de sørme allesammen :-)

   http://nagelgiganten.se/nagellack-its-so-easy-nails-c-60_175.html

   Slet
  3. Casandra Lopez29/07/2012 02.08

   Nej, kan godt forstå du ikke sælger dine :-)
   Har fundet et par steder (inkl. den svenske side) hvor de har guldfarven - men den pink? Leder videre ude i cyperspace;-) Kender godt mærket.

   Slet
  4. Det er da den øverste, når du klikker på linket!! :-p

   Slet
  5. Casandra Lopez29/07/2012 19.26

   Ja, jeg er med.Blev forvirret fordi, der står RØD.
   Åh, hvor er de flotte sammen de to :-)

   Slet
  6. Ja det er lidt ærgeligt de er så dyre (har ikke tjekket hvad fragten oveni bliver :-/)
   Men på den anden side er de pengene værd. Mange andre lakke skal have 2-3 generøse lag, disse skal have ÈT TYNDT lag, så der er jo til mange mange mange gange i :-)

   Slet