Sider

torsdag den 26. juli 2012

HÆNDERNE OP ELLER BUKSERNE NED!!!

Hands up or pants down *GG* Det hedder det vidst ikke på engelsk?

Men jeg har brug for Jeres hjælp!! Jeg er ny blogger så jeg kan rigtig godt lide når folk kommer med gode forslag til ting jeg kan ændre. Eller tilkendegiver at de godt kan lide dit eller dat :-)
Forleden dag nævnte Maria for mig at jeg kunne beskære mine billeder, så detaljer bedre ses. Grunden til jeg ikke har gjort det, var faktisk at jeg troede at den i forvejen ikke ret gode billedkvalitet ville blive endnu mere forringet. Men jeg har prøvet at beskære nogle billeder siden da, og synes faktisk det er helt ok kvalitet. Så det er bestemt en ny ting jeg vil bruge fremover :-)
Hvis du sidder og brænder for bedre billedkvalitet, så må jeg desværre skuffe dig og sige, at det kommer altså bare ikke lige foreløbig. Desværre!! :-( Jeg har en iPhone 4, thats it! Jeg har iøvrigt MEGET lidt forstand på den slags. Men undrer mig dog over, at det hedder sig at der er et 5 Mpixel kamera i. Men når jeg sender et billede fylder det kun 2...

Nå, udover at du frit kan komme med ris og ros i kommentarfeltet, så er der noget specifikt jeg gerne vil høre Jeres holdning/mening om.

Jeg kunne godt tænke mig at ændre mit forside design. Når du, via pc-browser, kommer ind på bloggen nu, så står hele indholdet fra div. indlæg under hinanden. Når man åbner bloggen via mobil-brovser, ser det således ud:


Altså, det er kun overskriften og lidt af indlægget man kan se, og så kan man klikke sig ind på det indlæg man gerne vil læse.
Eller denne opsætning: http://www.pinchgallery.com/search/label/ceramics?max-results=100, hvor der bare er et billede og en overskrift.

Noget i den stil kunne jeg godt tænke mig at det så ud når man kommer ind på bloggen via PC.

Men hvad synes du? Er det fint som det er nu, eller kunne du også godt tænke dig en form for gitter-forside?

Skriv løs i kommentar feltet!! :-)

(I believe I have a few readers that do not speak or understand danish. My english is pretty high schoolish ;-) But I´ll try. I am looking for good advise since I am a new blogger. What can I do better? Besides the pic-quality, sorry, dont have the "time" to buy a decent camera... Please leave a comment below.)8 kommentarer:

 1. Jeg synes det er træls når man skal klikke sig ind pølse forskellige indlæg, synes det er godt som det er nu :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hiiihiii du kan selv være en pølse :-p

   Og tak for din tilbagemelding!! Jeg er også selv lidt i vildrede, for jeg mangler det ikke når jeg besøger andre blogs via min PC, men stadig synes jeg det er smart når jeg besøger andre n´blogs via min mobil... Mærkeligt, jeg ved det ;-)

   Slet
 2. Du skal indstille dit kamera til at optage med en høj opløsning - his du altså KAN det i en telefon...

  SvarSlet
 3. I don't like to have to click through.

  SvarSlet
  Svar
  1. Thank you for your feedback Meredith :-)

   Slet
 4. Jeg synes det fungerer helt perfekt som det gør nu. Jeg bruger det aldrig fra mobil.

  SvarSlet
 5. If you like Pinch, keep an eye on BlogXpertise; I'm the programmer behind Pinch Gallery's website and will be releasing some tips that you might want to implement for your Blogger site :)

  SvarSlet