Sider

mandag den 23. juli 2012

DAG 12 - STRIPES

Jeg har næsten lige fået Sally Hansen Virtual Violet ind ad døren, så den måtte jeg altså prøve at have på neglene. Huha den er lækker!!! Jeg kan faktisk kigge ned i min skuffe med ca 100 lakke i, og med sikkerhed sige at denne nyeste er den lækreste jeg ejer. Faktisk tror jeg det er den lækreste lak der findes! Hehe, jeg er helt pjattet med den :-p

Idag har jeg leget med striping tape, og jeg har valgt den med holo-effekt/look. Først et billede af det værktøj jeg har brugt:


En cuticle-nipper til at klippe tapen til med. En neglebånds-skubber til at glatte/presse tapen ned mod neglen. Og en pincet, den er nemmere at holde fast på den lille bitte tape end fingrene.

Først har jeg lagt 2 lag lak og derefter et lag topcoat. Da det hele var HELT tørt gik jeg igang med at sætte tape på.


Når alle tape-stykkerne er sat fast, så glider jeg neglebånds-skubbereb henover for at sætte dem godt fast.

Vidste du, at du kan klikke på billederne, så bliver de større?! :-)

Jeg fik lyst til at sætte sten på også.Hvad mon de andre piger har lavet af striber...14 kommentarer:

 1. Det er godt nok en lækker lilla! Og den ser superfunky ud med striber!! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Taark. Lillaen købte jeg "brugt" på køb/salg siden - hvordan kan man sælge sådan en skønhed?? Det er helt sikkert én af de lakke jeg kommer til at bruge til sidste dråbe. Og måske endda erhverver en ny af :-p

   Slet
 2. Det er en superflot lilla, og det ser flot ud med holo striberne :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Maria.

   Jeg mailer dig lige et billede senere idag, af noget jeg har lavet. ( det kommer senere på ugen her på bloggen) Du tror ikke dine egne øjne når du ser det ;-)

   Slet
 3. Jeg er meget enig i, at det er en rigtig flot lak! Hvordan ser den ud, hvis man holder den oppe imod solen? Holo striberne passer lige til, og giver det sidste pift:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Selve lakken har et lidt metalic finish, men ikke noget der spiller i solen :-) Det gør holo-striberne til gengæld :-D

   Slet
 4. Svar
  1. Thank you Meredith!! :-)
   Actually I think this is the coolest mani I´ve ever made.

   Slet
 5. Jeg er helt vild med de holografiske striping tape, hvor ser det bare fedt ud! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne, jeg er helt enig!! :-D

   Slet
 6. Hvor er det fint med de striber. Jeg havde ikke mod på at bruge mere end én stribe denne gang, men det her ser jo godt ud! Det må jeg prøve :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Heidi. :-)

   Ja, jeg synes det er nemt at arbejde med striping-tape, så der er ikke det store ekstra arbejde i at sætte flere striber på. :-) Det hedder faktisk laser-mani.

   Slet
  2. Men forresten. I kender godt det der, når man sidder med en almindelig rulle tape, og enden så kommer til at klistre fast på taperullen så man næsten ikke kan finde den eller få den løsnet. Prøv lige og spørge om det er en udfordring med mikroskopisk striping-tape når det sker!!! Det skete en del gange for mig i løbet af denne mani, Argh det var frustrerende!!

   Slet
  3. Aghhh! det er så frustrerende! Det skete ikke for mig denne gang, fordi de alle var nye, men så ved jeg hvad jeg har i vente! :-D

   Slet