Sider

fredag den 13. juli 2012

Dag 7 Black & White

Sort og hvid er dagens tema. Værsgo, her får I Svend, der tror at han stadig er en lille kattekilling, der kan ligge i små æsker :-p


Nå ja, det skal også have noget med negle at gøre :-) Og nu begynder den lidt sjovere del af denne challenge. Nu skal jeg til at tænke lidt selv også, ikke bare vælge en farve i skuffen... Jeg har gået med 3-4 forskellige idéer, og ikke helt kunnet bestemme mig hvilken én jeg skulle vælge. Og da jeg så begyndte at finde frem fra skufferne, hvad jeg skulle bruge, kom der pludselig en helt ny idé til mig. Og den valgte jeg selvfølgelig. :-) Nemlig splatter-nails.Man lægger simpelthen bare en dup lak ud på et stykke plastik/tallerken eller andet. Skraber det op med et sugerør og puster det ud på neglen. NEMT!! Jeg har lagt Wet N Wild Black Creme på alle negle, undtagen ringefingeren som har fået hvid lak på (én billig fra Netto som du altså IKKE skal købe, den er virkelig dårlig!!) 


Og så har jeg bare pustet den modsatte farve på neglene. Pak lige fingerspidserne ind i tape, det bliver du altså glad for når du skal til at fjerne overskydende lak ;-)Og nu til listen med links til de andre piger:


Det er sådan en hyggelig rytme jeg har fået mig lavet, hvor jeg først besøger dem, når jeg har skrevet mit eget indlæg. Jeg glæder mig nu alligevel altid meget til at se hvad de har fundet på!! :-) 
Hvordan er din fredag d. 13 gået? Der er ikke sket ulykker her, men dagen er jo ikke slut endnu...

Vi ses på søndag d. 15/7. God weekend :-)

6 kommentarer:

 1. Hvad er det med katte og æsker!? :D
  Jeg synes også, at det er lidt sjovere når man ikke bare skal finde en farve i sine gemmer, men faktisk skal til at tænke lidt. Og jeg er *meget* spændt når vi når til den sidste tredjedel af vores challenge!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Denne her kat ELSKER huler og æsker og tasker. Men jeg skal ikke købe noget decideret til ham, det gider han ikke!

   Ved ikke om ordet spændt dæækker over min følelse for den sidste tredjedel. Jeg bliver alvorligt udfordret det er ihvertfald sikkert!! :-)

   Slet
 2. Katte, tomme papkasser jo mindre jo bedre - hører bare sammen :)
  Fed spaltter mani!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er første gang jeg brøver at lave en splatter-mani. Tror det kunne se fedt ud, med flere forskellige farver :-p

   Slet
 3. Det ser vildt fedt ud!:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Frk. Hansen :-)

   Jeg kan godt anbefale dig at prøve at lave det. Dét er trods alt ret nemt! (hentyder til mine frygtelige drilagtige gradients, som desværre slet ikke var så nemme som jeg troede...)

   Slet