Sider

torsdag den 19. juli 2012

DAG 10 GRADIENT

Beklager at jeg sprang over Rainbow-dagen, men det virkelige liv som alenemor med 2 børn spænder nogle gange ben (og de små pus er trods alt bare vigtigere).

Igår aftes brugte jeg laaangt tid på at lave nogle flotte polka dots negle. Men ved midnat gik det op for mig, at idag er Gradient... ARGH!!! Af med dotterne og igang med noget gradient. Jeg har prøvet det 2 gange før, og det har været så let som ingenting (Se den ene her) Skæbnen ville så at INTET virkede!!! Jeg ved ikke om tidspunktet på døgnet havde noget at sige...
Jeg er på vej ud af døren og kommer sent hjem i aften. Så jeg smider lige et par billeder på, og opdaterer indlægget imorgen med mere info :-)

Billede taget i nat. Besluttede mig for at vente med at tage billeder til idag, så jeg kunne få noget mere naturligt lys på.

Yes, fantastisk med alt det skønne sommerlys...
Update:

Jeg har ikke så meget mere at sige om denne grufulde oplevelse BUUUHUUUUU ;-) Men vil dog lige afsløre navnene for Jer. Begge lakke er Kleancolor Metalic, dem der dækker i ét lag!! Den sorte hedder Mettalic Black og den lilla/lyserøde hedder Metallic Fuschia.

Fremgangsmåden er den der er beskrevet på denne blog.

Vi ses jo igen allerede imorgen, hvor vi er nået til dag 11: Polka Dots. (dem lavede jeg jo forleden aften da det gik op for mig det var gradient jeg skulle lave istedet :-p)

Jeg vil slutte af med et par billeder, der viser alle de farver jeg havde gang i for at finde en gradient der da for pokker ville virke...
5 kommentarer:

 1. Neiiiii, gradient negle! :D
  Det er en flot lilla, jeg glæder mig til at du får tid til at fortælle hvad det er for en :)

  SvarSlet
 2. "så let som ingen ting" ;) pssst :P Kan informere om at jeg har fået købt engangsvaskeklude nu! Jeg giver ikke op! :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er ikke sikker på, at du kan få det til at virke med engangsklude, for det virker altså ikke ved mig. Man smører mere bare neglelakken rundt:I men hvis du får det til at virke kan du jo lige skrive;-)

   Slet
  2. Jeg har brugt skumklude alle gange. Forskellen er, at første gang da resultatet blev helt perfekt, da klippede jeg dembare ud som vist i den how-to. Denne gang har jeg brugt de fiiiine jeg selv har lavet, men jeg tror at det erfordi trykket på neglen ikke bliver lige så godt somhvis man bare bruger et fladt stykke :-) Mange how-to's der bliver vist på nettet, er lavet med skumklude så de kan sagtens bruges!!
   Så er der så forskel på hvordan man ønsker den endelige gradient skal se ud. Og der kan finheden afsvampen måske være afgørende :-)

   Slet
  3. Mette: Tralalalala :-D Der sad jeg, aftenen forinden, og læste om dine frustrationer på facebook-gruupen og tænkte: come on Mette, det er da SÅ nemt at lave gradient!! Men du kan jo ikke rigtig lide gradient, hvorfor så fortsætte med at prøve? :-) Men hatten af for at du alligevel giver det en chance! Jeg skal afprøvet min teori om, at det måske bliver bedre hvis man bare bruger 2-3 flade stykker lagt sammen, som på billederne i den how-to jeg linker til...

   Slet