Sider

lørdag den 14. juli 2012

Den BEDSTE neglebåndscreme!

Sally Hansen Diamon Strength Ultra Rich Cuticle Cream (tag en dyb indånding inden du skal sige navnet, til en Matas ekspedient :-p)
Men det er bare den bedste creme der findes. Jeg bruger den 2-3 gange om ugen. Og som du kan se på billedet, så bruger jeg en pensel, for jeg hader at stikke neglene/fingrene ned i en bøtte med creme!!! Og lige den her slags, skal der jo ikke bruges meget af,
så jeg synes, at det bare er endnu en bonus med penslen - nemmere at dosere :-)
Jeg har beholdt "låget" der fulgte med til penslen, og denne pensel bliver kun brugt til neglebåndscreme. Så jeg behøver hverken gøre den ren, eller belymre mig om at den fedter alle de andre pensler i dåsen til.


4 kommentarer:

 1. Jeg har også denne her, men jeg holdt op med at bruge den fordi den er så fedtet. Men idéen med penslen er genial, så måske skulle jeg bare prøve det :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er enig i, at den er fedtet. Men det er jo derfor den er så god!! :-) Jeg tager den på om aftenen hvis jeg bare skal sidde med computeren, eller lige inden jeg går i seng. Og når man så bruger penslen, så synes jeg også man får afgræset det fedtede område lidt bedre :-p
   Hvilken creme bruger du til dine neglebånd? :-)

   Jeg har fået en lille prøve af cnd´s neglebånds balsam. Det er som om den aldrig trænger ind, og det fedtede forsvinder først når man vasker fingre...

   Slet
 2. Smart med penslen! Hader også at stikke fingrene i dåsen (som man siger ;)), fordi mine negle er så lange, at der altid kommer creme op under... Havde slet ikke overvejet at bruge en pensel! Hvor har du den i øvrigt fra, den ser fin ud :)

  ~ Charlotte

  SvarSlet
 3. Hej Charlotte

  Ahahaha, erfor jeg valgte at kalde det en bøtte :-D

  Pennslen er fra et pensel-sæt med 6-7 stk i forskellige størrelser købt på eBay. De er oprindelig beregnet til at lave gelé-negle, men jeg bruger ikke lige så mange pensler til dét ;-)

  SvarSlet