Sider

søndag den 29. juli 2012

DAG 15 DELICATE

Puuuh, jeg synes godt nok de bliver mere og mere krævende de udfordringer her. Delicate kan jo fortolkes på mange måder... Men jeg tænker noget romantisk/blonder. Jeg har set how-to videoer hvordan man kan male blonder, men det skal jeg slet ikke igang med!! ;-)
Så jeg valgte at stampe (nej ikke trampe i jorden :-D) Jeg har ikke lige nogen decideret blonde på mine stamping-plader, så jeg valgte den snørre-sløjfe, som når man binder et korsét på ryggen. Mine negle skulle have været lidt længere, så havde det set bedre ud...


Jeg har igen brugt en lak fra e.l.f. Denne gang er det farven Nude (sikke en overraskelse :-p). Der skulle 4 lag til for at den dækker.
Jeg har brugt dette stamp:
(OT: Tjek lige min overdrevent fede bagside på iPhonen, Spejler sig nederst til venstre. Det er sådan klistermærke med masser af store "simili" sten på. Jeg troede ærlig talt ikke det ville holde så længe. Enten ville selve klistermærket løsne sig eller stenene ville falde af enkeltvis. Ca .3-4 mdr. siden jeg satte det på. Intet af det er sket!! 40 kr. i TREND) 


På spidsen af neglene har jeg lagt lidt guld glimmer lak. Den er fra Kleancolor og hedder 24 carat (fantastisk navn!!)Jeg vil egentlig rigtig gerne have sådan nogle blonde stickers, ved du hvor man kan købe dem til en go pris? :-)

(Update - de fleste af mine indlæg er forud lavet. De er ca. 1½ uge gamle når I læser dem, og blonde stickers er på vej til mig :-D)Vi ses igen på tirsdag, d. 31/7-12 hvor jeg skal vise Jer det jeg tror bliver den allerstørste udfordring af dem alle. TRIBAL... Jeg aner ikke hvordan jeg skal gribe den an... :-/ Men noget skal jeg nok komme med, om ikke andet så får I et godt grin :-p

C`YA

10 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tak Maria :-) Afslører du ikke snart holo-hemmeligheden på din blog? :-D

   Slet
 2. Hvor er det bar blevet godt!. Er vild med glimmer tippen!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne :-)
   Ja, jeg sad med følelsen af at der manglede et eller andet... Og så er det jo altid lidt knald eller fald, om det man tilsætter ødelægger det helt, eller sætter prikke iver i´et. Jeg synes heldigvis også det blev det sidste. jeg synes oftest man ser at der er påført som en slags fransk kant, men det er bestemt ikke sidste gang jeg prøver at påføre det som sådan en helt tynd streg :-p
   Og nu vil tage på besøg hos Jer andre, vi ses om lidt...

   Slet
 3. Jeg synes, at den her challenge var svær at tolke. Delicate...! Men jeg synes, at du har ramt rigtigt godt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak regnbue :-)

   Og ja, der er mange måder at tolke den på, men jeg synes bare det har været sjovt at se lidt forskelligt fra os alle :-)

   Jeg kom iøvrigt til at tænke på dag 31. Kunne det ikke være lidt sjovt, hvis vi ikke selv skulle vælge vores favorit? Men at jeg feks. valgte hvilken én af dine 30 dage jeg synes har været flottest, og så er det den du skal lave igen?

   Slet
 4. Hvor har du købt dine Kleancolor? ;-)

  SvarSlet
 5. Hej Nanna

  Det har jeg på beautyjoint.com. Husk at købe for max 80 kr hvis ikke pakken skal risikere at snuppes i tolden! Men jeg købte 12 mini og 2 fuld størrelse for 80 kr + porto. Det er skisme billigt :-D

  SvarSlet