Sider

fredag den 27. juli 2012

DAG 14 - FLOWERS

Jeg er IKKE til sådan noget tuttenuttet noget som blomster, sommerfugle, sløjfer osv. på mine negle. Og jeg havde fra starten besluttet mig for at tage dagens challenge op, uden at springe over hvor gærdet er lavest. Så jeg kiggede lidt rundt på Maria´s blog.
 En blogger jeg har fulgt næsten lige så længe som jeg har fulgt nymferne. Maria er ualmindelig dygtig til at lave nail art i frihånd, og stort set altid blomster. På trods af at jeg ikke er stor fan af det tuttenutte-pynt hun laver på neglene, så bliver jeg alligevel altid fanget af hendes måde at skrive på. Dertil kommer at jeg har talt i telefon med Maria et par gange, hvor jeg fik et tydeligt indtryk, af et menneske med masser af dybde, visdom og stærke holdninger (nogle af dem ret langt fra mine, men nu er der også ret mange år til forskel, som nok primært er årsagen :-p) Maria fortale mig en smule om noget af alt det hun har beskæftiget sig med, og på hendes blog fandt jeg links til yderligere informationer om hende. Hun er nu begyndt, hver lørdag, at lave OT (Off Topic) indlæg, og de er sindssygt fangende!!!
Sikke en lang smørre jeg lige fik skrevet om hende... Men ja, jeg har hende nok siddende på en piedestal, jeg ser op til hende og beundrer hende!
Nå, hvor kom vi fra... Jeg kastede mig ud i noget med akrylmaling og 2 farver på penslen, men det jeg fik malet lignede ikke noget som helst. Jo noget lilla og sølv smattet sammen... Så jeg googlede lidt og endte på youtube med denne video:


http://www.youtube.com/watch?v=FsYwCO2BV34

Og jeg er PAVESTOLT af resultatet!! Faktisk så har jeg malet det på mine tæer, så jeg kan beundre det flotte design i et par uger :-)

Dumme iPhone kamera...

 Bundfarven er e.l.f. Mint Cream. Den var rigtig god at arbejde med!! 3 lag og den var perfekt. Blomsterne er ligeledes e.l.f. Farven er Dark Glitter Purple. Og så en gul sten limet på i midten. Afsluttet med min Seche Vite wanna-be topcoat!
Det hjalp en del at få dem med ud i solen :-)


Jeg er glad for at denne challenge kaster mig ud i ting jeg ellers ikke ville prøve. Nu er jeg slet ikke så "tuttenutte-forskrækket" mere :-)

Hvad mon de andre tøser laver af tuttenutterier?Kan I nu have en fornøjelig weekend!!
11 kommentarer:

 1. Ahj, jeg kan altså ikke holde til at sidde på sådan en pidestal, må jeg ikke got hoppe ned igen :)
  Men tak for de søde ord!

  Tilhvertilfald synes jeg rigtigt godt om din mani og den mint grønne er sindsygt flot.
  For mig er blomster natur, i hvert fald som jeg maler dem, men jeg medgiver gerne at mange mere stilistiske blomstermanier med masser af rhinsten osv. bliver tuttenuttet...

  SvarSlet
  Svar
  1. Nope, men jeg kaster lige en pude op til dig, og så kalder du bare hvis der er andet :-D

   Og du har fuldstændig ret, at grunden til at jeg bedre og bedre synes om dine blomster/nail art, er netop at det er mere naturligt. Nu har jeg godt nok selv valgt at sætte en sten i hver blomst, og dermed gøre dem lidt "tuttenuttet".
   Denne challenge har uden tvivl rykket på min holdning til pynt/fremtoning på neglene. Det er små lærreder, og derfor gør det ikke helt så meget hvis der er lidt ekstra pynt på dem :-p

   Jeg er spændt på at se hvor Depend 2031 ender, er det til en swap? :-)

   Slet
 2. Svar
  1. Thank you Sandra :-) It is the first time I am having flowers on my nails, but definitely not last!! :-D

   Slet
 3. Virkelig virkelig smukt design, godt gået! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. rigtig mange tak Anne. :-) Nu vil jeg tage turen rundt og se hvad i andre har fundet på, vi ses lige om lidt ;-)

   Slet
 4. sejel blomster jeg kan godt li at du har lavet en masse små prikke rundt omkring ;D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Astrid :-) Og fint med dit "nye navn"!! :-)

   Slet
  2. hehe tak er også selv godt tilfreds ;D

   Slet