Sider

mandag den 16. juli 2012

DAG 8 METALLIC

UNDSKYLD forsinkelsen :-/ Men jeg faldt i et franken-hul (mere om det imorgen eller overmorgen :-p)

Idag/igår er dagens challenge metallic nails. Det ville næsten være for oplagt, at vise endnu én fra min nye mini-kollektion fra Klean Color, som jeg også viste her. Så jeg har valgt en anden metallic fra en anden mini-kollektion:
Beklager at billedet vender på siden. Aner ikke hvorfor det sker når jeg uploader det... Det vender rigtig nok på min pc, har endda prøvet at rortere det på min pc og så uploade det - lige lidt hjælper det...
NÅ, lakken jeg viser idag er Give Me The First Dance fra Nicole by OPI. Kollektionen hedder Mini HIT-MAKERS The One Less Lonely Girl Collection. Drengens navn er overhovedet ikke nævnt, så det lader jeg også være med... Næh, det er da Justin Bieber naturligvis :-D Med en 12-årig datter i huset, og mig som KÆMPE lilla-elsker, så måtte jeg bare have denne æske!!!!!

Her kan det godt se ud som om lakken er skallet lidt af på den nederste negl, og slået mærker i den midterste, Det er ikke tilfældet, bare vinklen og lyset der driller.


2 tynde lag er nok, og en gang topcoat gør den super lækker. :-)

Faktisk har jeg en lille overraskelse. På én af neglene har jeg en anden lak på, nemlig en fra H&M der hedder Silver Glitter. På billederne kan man måske ane en lille bitte forskel, men det kan man overhovedet ikke i virkeligheden!! Så lad være med at gå ud og købe Justin Bieber pakken til 170 kr (med mindre du er en belieber og bare må eje kollektionen og de 3 andre lakke selvfølgelig :-p). Køb den fra H&M til 10 kr. istedet ;-)


Er der nogen der kan gætte/se hvilke fingre der har hvilken lak på? ;-)


Idag har jeg altså smugkigget de anrdre pigers bud på metallic lakke, og de er bare lækre!!


På tirsdag d. 17/7-12 står der "rainbow nails" på challenge oversigten. Pyh... jeg ved ikke lige hvordan jeg skal løse den, uden at male det åbenlyse på neglene. *Tænkeboks*!!

Pas på Jer selv så længe. 4 kommentarer:

 1. Jeg ved godt, at jeg burde kommentere på dine negle, men mine øjne bliver ved med at vende tilbage til den lilla glimmer i æsken :D

  PS. Neglene er selvfølgelig flotte, og jeg er vild med armbåndene!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har hørt et enkelt rygte om, at indholdet i mini OPI´er ikke er det samme som i full-size flaskerne. Og det kunne jeg godt håbe er sandt. Jeg har nu kun prøvet de andre på swatch stics. Har vi ikke glimmer på programmet en af dagene? Så viser jeg den lilla glimmer :-p

   PS: Det er bevidst jeg har taget billede af mit håndled/armbånd, da der var en der spurgte tidligere, om jeg havde billeder af de smykker jeg selv laver ;-)

   Slet
 2. Jeg ELSKER denne sølv lak! Jeg er selv på udkig efter en lignende sølv. Super fedt! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne :-D
   Hvis du ikke har noget imod "billig" lak, så må du en tur i H&M :-) Den er i sådan en aflang trio pakke hvor der også er en gul og lyserød i. Jeg har set et billede, af en sølv-foil i større flaske, også fra H&M.
   Derudover så jeg i lørdags, at Tiger også har både en guld og sølv foil - dem kender jeg så ikke kvaliteten af :-)

   Slet