Sider

mandag den 9. juli 2012

DAG 5 - BLÅ

WARNING: Tag solbriller på inden du læser videre. Hardcore BLING BLING vil forekomme senere i indlægget.

Til dagens udfordring har jeg valgt OPI Gone Gonzo som er en helt og aldeles skøn glimmer polish!! Da jeg lagde første lag blev jeg lidt i tvivl om jeg alligevel skulle have lagt en dækkende bundfarve. Men nej, jeg ville have rent glimmer, så jeg måtte ud i ca 6 tynde lag. Det var faktisk ikke et problem, og den tørrer okay hurtigt så det tager ikke flere timer at lægge så mange lag. Lad os så få den skønne dame på banen!!

Den består primært af lyseblå glimmer, men der er også store stykker sølvglimmer i. Jeg synes desværre at disse sølvstykker får det til at se ud som om der ikke er lak på de steder... MEN det afholder mig sørme ikke fra at bruge Gone Gonzo igen og igen og igen!!Ussch, prøv lige og se hvordan vi næsten ikke kan få lov at se den skønne lak, fordi solen bare vil spejle sig og danse i den :-p Jeg har forresten et lag topcoat på, da Gone Gonzo er ret grov i overfladen. 

Jeg har endnu ikke været forbi de andre piger. Men jeg glæder mig til at se hvad de viser! (Jeg venter altid med at besøge dem, til efter jeg har skrevet mit blogindlæg, for ikke at blive "farvet" af deres holdninger osv.)


Vi ses igen på onsdag d. 11/7-12 hvor jeg skal vise Jer en violet (blålilla) lak. Jeg er faktisk ikke helt sikker på at jeg har én... Men temaet skal nok blive violet anyhow :-)
Pas på Jer selv og paraplyen så længe.

2 kommentarer:

 1. Smukt!! Men 6 lag? Det er lige før jeg besvimer ved tanken! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-)

   hehe, ja det lyder voldsomt!! Men det var det ikke. Det var "tynde" lag (nu kan man jo ikke gøre glimmeren tyndere end den er) så det virkede ikke "tungt" på neglene. Og det tørrede hurtigt (Det behøver jo slet ikke være helt tørt når det er glimmer/klar base. Så man kunne egentlig bare lakere først den ene hånd så den anden, dernæst den ene igen, efterfulgt af den anden osv :-)

   Slet