Sider

lørdag den 21. juli 2012

DAG 11 POLKA DOTS

Der er uendeligt mange muligheder at lave polkadots, ihvertfald farve mæssigt. De fleste vil nok lave prikkerne med en dotter (dotting tool). Så det valgte jeg at lade være med :-)

Istedet har jeg valgt at sætte små "sten" på istedet.

Jeg måtte lige tage nogle hurtige billeder af dem, fordi jeg skulle lave gradient negle istedet :-p
Farven kunne jeg slet ikke fange rigtigt. Det er sådan en flot lys lyserød: Sally Hansen first blush. Dernæst, så ville jeg nok en anden gang vælge ikke at sætte stenede/prikkerne så tæt sammen :-)
Et godt råd: Inden du sætter sten eller anden pynt på dine negle, så læg et lag topcoat og lad det tørre. Herefter kan du bruge lim eller topcoat til at sætte pynten fast med.

Jeg glæder mig til at se de andre pigers polka prikker :-)
- Lige en sjov historie: Min yngste datter (nu 5 år) var meget lang tid om at lære at tale. Da hun var 3 år og 8 måneder havde hun ikke ret meget sprog, så hun blev selvfølgelig tilset af en talepædagog. Talepædagogen mente at det nok skulle komme, vi forældre skulle selvfølgelig støtte en masse og læse osv. Et år senere blev hun igen tilset af en talepædagog og efterfølgende blev vi forældre indkaldt til et møde. Talepædagogen lagde et billede foran os med prikker på, og fortalte at vores datter havde promte havde svaret "polka prikker" da hun så billedet. :-D Og sådan har hendes sprog generelt udviklet sig, det vi andre kalder en grøft, det kalder hun en kløft osv. Lille Nørd!! ;-)

Vi ses igen på mandag hvor jeg skal vise Jer "Stripes". 
God weekend!10 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tak Vicki :-)

   Jeg er også nødt til at prøve det igen en anden dag hvor de IKKE skal tages af igen med det samme :-)

   Slet
 2. Så er det man skal lade være med at pille næse ;)
  Sød kombination - jeg synes dog det kan være en fordel at sætte dem på men første lag toplak er våd, og husk endelig topcoat over det færdige resultat...

  SvarSlet
  Svar
  1. Der kan ellers gemme sig mange gode ting i alle de fordybninger :-D

   Det tager lidt lang tid at sætte så mange på, så hvis man lægger en toplak på neglen når det at tørre inden man er halvvejs ;-)
   Det var også lidt udfordrende at lægge topcoat på bagefter, men det lykkedes. Holdbarheden fik jeg desværre ikke testet...

   Slet
 3. Det ser fedt ud! Man får helt lyst til at røre ved perlerne:p

  SvarSlet
 4. Nå det var dét, du sad og nørklede med den aften! Jeg blev godt nok nysgerrig, da du sagde, at du satte sten på neglene! :D
  Det ser godt ud! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Yep, ca 60 sten er der på de 4 fingre :-D
   Og tak :-)

   Slet
 5. Hvor er det fint og en god idé! :-)

  SvarSlet
 6. har fået puttet GFC på min blog igen ;)

  SvarSlet