Sider

mandag den 2. juli 2012

Goodiebag

For noget tid siden ejede jeg ikke en holografisk lak. Da så Llarowe holdte fødselsdagsudsalg, så jeg mit snit til at bestille Hits Artemis til halv pris. Og nøøøj hvor havde jeg sommerfugle i maven - og det tog en hel måned (måske mere) inden den ankom. Og fluks kom den på neglene!! Men skæbnen ville, at det var overskyet den dag (hologafisk lak får alle regnbuens farver i sollys), og dagen efter, og dagen efter igen. Og denne lak er virkelig kedelig uden solstråler der forvandler den... MEN så kom solen endelig :-D Og så stod jeg der... Det må have set noget sjovt ud... Forestil dig et barn der juleaften løber ind i stuen for at se det flotte juletræ, med lysene tændt og gaver under, men der er bare ikke noget træ... Jeg blev SÅ skuffet over Hits Artemis!!! Hvis der overhovedet var en holografisk effekt, så var den utrolig ringe!!
Jeg klagede naturligvis min nød på facebookgruppen Negle Lir, så andre skulle tænke sig om en ekstra gang hvis de overvejede at købe den lak.
Lidt tid efter forbarmede Maria fra http://rijah.dk/ sig over mig, og sendte denne goodiebag til mig :-P Er det lige sødt eller hvad!!!

Fra venstre:
N.Y.C - er ikke sikker på den har et navn - der står 105A på den... Men en sølvglitter men enkelte blå glimmerstykker i, den er rigtig kæk ovenpå en anden lak.
Moodies by Nubar - Plum to Blush Red (Den skulle skifte farve alt efter kold eller varm temperatur, har ikke prøvet den)
Og Nu til de 2 vigtige ;-)
Catherine Arley 676 og 666 (se billeder nedenunder)
Og til sidst 2 tomme flasker, så jeg selv kan blande nogle indie´s :-p (Indie betyder en lak man selv har lavet)

Min succes med en linieær sølv-holo var jo ikke just behagelig, så jeg iførte mine negle Catherine Arley 666 og nøøøøj hvor var jeg forelsket!! Selv indenfor i kunstigt lys kan man ane det holografiske, og når man så går udenfor i sollys bliver man fuldstændig blæst væk til et eventyrland med masser af farver!!!


Dagen efter prøvede jeg at lave en camo-manicure med dotter, men det blev ikke helt som jeg havde forestillet mig...

Men skidt pyt med det, jeg nød den holografiske effekt i alle de dage solen skinnede :-D Og igen en stor tak til http://rijah.dk/-Maria, det var simpelhen så sødt af dig at sende mig denne trøstegave!!
4 kommentarer:

 1. Nårh hvor var det bare sødt af Maria! Og hvor er den bare flot!

  SvarSlet
 2. Hehehe, jeg kan lige se dig for mig - C Arley laver faktisk ret habile holoer, har selv et par stykker :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det med skuffelsen? :-p Jeg tør næsten ikke "sige" det højt, men jeg var faktisk så skuffet jeg næsten (KUN næsten) kunne græde...
   Men nu glæder jeg mig til at prøve 676 :-D

   Slet