Sider

tirsdag den 17. juli 2012

HOLO & GLIMMER FRANKEN

De 2 ting, er altså bare HELT fantastiske!! Jeg er fuldstændig bidt af holo, og vil SÅ gerne have noget SpectraFlair (men jeg er altså noget nærrig, og synes det er mange penge for ÈT gram...)

negle-land.dk har sendt mig deres 4 farver metal-flakes, så jeg kunne lege lidt med det :-D Og det er faktisk første gang jeg laver frankens/indies (kært barn har mange navne)


Uhh den sølv dér giver mig altså hjerter i øjnene!!! :-p MEN det ér glimmer, så det kan på ingen måde sammenlignes med SpectraFlair. Men hvem kan ikke lide glimmer, right? :-)

De sidste 2 døgn har mit køkken været omdannet til et lille laboratorie, og der er blevet blandet, rystet, mikset og swatchet til den helt store guldmedalje!

Første "stop". Her er det 1 lag ovenpå den sølv OPI jeg skrev om  her

Men jeg ville gerne have den til at være så dækkende at jeg ikke skal bruge en lak under, så mere glimmer blev puttet i!

Det endelige resultat af min sølv-holo franken. Her er lagt 2 lag og det dækker.


Jeg er jo også ret vild med lilla. Og har lavet en blanding af lilla og guld, som også er blevet til en dækkende lak hvor der ikke behøves en underlak.

På ringefingeren kan du se min lilla/guld franken.Topcoaten jeg har brugt til at blande med er den jeg altid bruger. Nemlig én der minder meget om Seche Vite. Jeg køber den hos nail-supply.com. Hvis det er helt rigtigt, så skal man bruge en suspensionbase når man vil blande lak med glimmer i. Eller, dette er jo som sådan rigtigt, de skal dog rystes meget hver gang man vil bruge dem, da glimmeret falder til bunds. Og vil man undgå at det falder til bunds, så skal man bruge en suspensionbase. Det fåes absolut ikke lige på hvert gadehjørne, faktisk har jeg kun kendskab til denne webshop der sender det til DK. 25 dollars for et starter kit og 13 dollars for porto. Det er absolut ikke nogen billig hobby, hvis man vil mikse sine egne lakke...
Men jeg synes nu det har været sjovt at lave disse. Og der er 10 gram i poserne fra negle-land.dk. Jeg har ikke vejet hvor meget jeg har brugt, men et bud må være 1-2 gram, så der er jo til mange lakke endnu!!

Idag er det jo også challenge-time, og udfordringen idag er: regnbue...4 kommentarer:

 1. Den lille kemiker har været i gang :D
  Jeg kunne godt finde på at teste den lilla ud, den ser fin ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Og hvis der er noget jeg virkelig, altså VIRKELIG, ikke forstår en dyt af, så er det kemi/fysik :-P

   Jeg skal også have prøvet at lave en af kun den lilla, samt prøve at blande lidt i en lysere lilla lak :-D

   Slet
 2. Jeg kan lige se dig med briller i panden, strittende hår og et vildt udtryk i øjenene :)
  Det ser spændende ud, glæder mig til at høre hvordan de er om et par måneder, om de bøjer eller mister farve...

  SvarSlet
  Svar
  1. HEHE ja sikke et yndigt syn :-D

   Jeg skal nok opdatere om en måneds tid. Glimmerstykkerne er så små, at jeg har svært ved at forestille mig at de kan krølle, men farven ved man jo aldrig hvordan reagerer...

   Slet