Sider

onsdag den 25. juli 2012

DAG 13 ANIMAL PRINT

Så blev det tid til dyre print/animal print. De fleste tænker nok leopard/zebra/giraf mønster osv. Og det er nok også det der generelt er hensigten med dagens challenge. Så derfor vælger jeg at tolke den lidt anderledes :-DYep, jeg har stampet små kaniner og skildpadder. Kaninerne er på stampingplade DRK-B, og skilpadderne på en no-name plade m66.

Jeg startede med 2 lag hvid lak fra BK (vidst nok et kinesisk mærke). Jeg har købt denne lak og pladen m66 hos lightinthebox.com. Hvide lakke er generelt lidt af et mareridt, men jeg havde fået fortalt at denne var god. Den er såmænd også ok. 2 lag og den dækker fuldstændig, men finishen er ikke så pæn. Så jeg lagde et lag HOT Makeup Simili, og derefter stampede jeg med Konad´s pink. På tommelfingeren prøvede jeg at lægge et lag Kleancolor Grand Finale men det kan ikke ses på det billede jeg har taget, så det gider jeg ikke vise Jer. (Ja, jeg ville ønske jeg havde et bedre kamera end min iPhone :-/ Men det har jeg desværre ikke "tid" til at købe...)

De af Jer der er gode til matematik, har nok regnet sammen at der mangler en finger? :-o Hehe, ok så da, her er min pegefinger:

Jeg synes lige jeg ville lave en enkelt finger med det som dagens challenge nok rigtig går ud på. Så her er et leopard print. 2 lag hvid BK, et lag HOT Simili. De lyserøde prikker er Essie Off The Shoulder fra kollektionen Summer 2012, og de mørkegrå streger rundt om prikkerne er e.l.f. Metal Madness.
Nu får I ikke mere for den 25-øre. Smut over på de andre blogs og kast en mønt i og se hvad I får :-p
6 kommentarer:

 1. Hehehe, snyder ;) - men det ser rigtigt sødt ud. Har du overvejet at beskære dine billeder lidt, så dine negle bliver lidt større, og dermed lettere at se...?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi, jeg ville så gerne vise de kaniner :-p
   Jeg har jo desværre kun min iPhone, og jeg tror, at det bliver grumset hvis jeg skærer i dem. Men jeg vil helt sikkert lige tænke over det, og prøve at se om noget af det kan skæres væk. Tak for tippet!! :-)

   Slet
 2. So cute! Love the turtles!

  SvarSlet
  Svar
  1. Thank you Meredith. :-) Didnt have a cat-stamp-image ;-)

   Slet
 3. LISA!!! Har du brugt en Essie neglelak?? :O Jeg er næsten i chok :b

  Men virkelig virkelig sødt print! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Altså jeg er ikke den type der bare hælder det i skraldespanden fordi det er noget skrammel. Nu har jeg dem, så skal de også bruges - og så laver de jo nogle irriterende skønne farver :-p Og ja, jeg synes de er ekstremt dårlige at lægge som neglelak, men så kan jeg jo netop bare bruge dem til nail art :-) Men jeg køber ikke flere Essier!!

   Slet