Sider

onsdag den 11. juli 2012

DAG 6 VIOLET

Det er vidst kun på et hængende hår, at jeg når at smide dette indlæg i luften mens det stadig er onsdag! Men jeg har været igang med et laaaaangt projekt. At lave gele-negle på mig selv, for 2. gang. Jeg bliver vel hurtigere når jeg kommer mere ind i det...
Mine negle var korte og det gik alt for langsomt med at vokse. Så måtte jeg jo trylle :-p

NÅ!! Dagens challenge, violet. Der er delt forståelse af hvad violet er, men i min verden er det lilla med en blå undertone. En af de andre challenge bloggere har llinket til en artikel, med en rigtig god forklaring, find den her. Næste problem er så, at mit kamera ikke kan fange den lilla tone, kun den blå... Jeg har engang læst netop kamera-forklaringen på dette, men hvor kan jeg ikke huske. Og jeg kan heller ikke gengive forklaringen, for jeg sad bare og nikkede forstående, uden at være helt sikker på at jeg overhovedet forstod et eneste ord.
Nå, vi starter lige med et link til google hvor jeg har indtastet navnet på dagens lak, nemlig Color Club Pussi-licious.

Her får du så mine billeder:
 På ring-fingeren har jeg lagt Sephora´s Twinkle Twinkle, men må erkende, at den kun virker på sort lak - ØV!! (Jeg viser det på det sidste billede)

 Pussi-Licious er ret matte når den tørrer, så jeg sluttede af med en matte topcoat fra e.l.f. Den skal vidst have en gang lakfortynder for den laver striber...

Her kan du se Twinkle Twinkle på en sort lak. Den er virkelig flot. Det ligner bare blå pletter :-) Og så valgte jeg alligevel at slutte hele manicuren af med en almindelig blank topcoat.

Nu vil jeg smørre mine neglebånd ind i en FED neglebåndscreme, de trænger så frygteligt til fugt efter den hårde omgang gele-lægning.

Husk de andre piger, klik løs ;-)

Vi ses igen på fredag d. 13 DOH!! Nå... d. 13/7-12.
Sweet dreams!


4 kommentarer:

 1. Det er godt nok en flot neglelak! Jeg har ikke set den før, selvom jeg betragter mig selv som Color Club-fan :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-)

   Jeg er faktisk ikke klar over, om det er en "gængs" lak, eller om den er svær at få fat i... Og kan faktisk heller ikke huske om jeg købte den ved nymfernes blog-sale, eller ved Line fra fb gruppen... Men den er LÆKKER!!!

   Slet
 2. Uh, for et par dage siden så jeg swatches af denne et andet sted, og den røg lgie ind på ønskesedlen - den er da for dejlig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er nemlig dejlig!! Og nem at arbejde med, 2 coats, det kan vi godt lide ikk?! ;-)

   Slet