Sider

søndag den 22. juli 2012

SØNDAGS TIP

Jeg bruger ALDRIG vatrondeller eller pladevat til at fjerne neglelak med. Vat suger simpelthen for meget lakfjerner ind i sig, som man aldrig får brugt. Så det er jo tosset ;-)

For nylig ryddede jeg op i mit sengetøj/linned, og det jeg ikke skulle bruge mere gik jeg igang med at rive i små stykker (øverst på billedet).
Man kan også klippe almindelige lommetørklæder over et par gange. Og man kan købe nogle små wipes (på eBay, og på div. negle-relaterede webshops) som også er fantastiske at bruge! Når jeg er løbet tør for sengetøjslapper, så er det klart de små wipes jeg vil bruge fast fremover :-)

7 kommentarer:

 1. Rigtig godt tip, det vil jeg helt klart prøve når vi næste gang har noget gammelt sengetøj (:

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er så dejligt miljøbevidst ;-) Man kan selvfølgelig også bruge andre ting af bomuld. Gamle skjorter, viskestykker osv. :-)

   Slet
 2. Jeg bruger vatrondeller, men det kunne da godt være, at man skulle prøve noget andet snart :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det ville da være tosset andet, synes jeg :-)

   Slet
 3. Det er en rigtig god idé, Lisa!
  Jeg bruger nail polish remover pads fra Mavala, men de koster jo skyerne ned fra himlen. Det gode ved dém er, at det netop er noget tekstur-stof vædet i lakfjerner - det er rigtig godt til at fjerne glitter...

  ...og kan forestille mig, sengelinned har samme effekt! :)

  Bedste hilsner Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig fuldstændig korrekt. Glimmeret gnider ikke hul i sådan en bomulds-lap, som det gør i vat feks. Men jeg vil dog sige, at til at fjerne glimmer bruger jeg altid "The Foil Method". Og så må jeg tilstå at jeg har løjet en lille bitte smule :-D Jeg klipper en vatrondel i 4 stykker (igen fordi en hel vatrondel suger alt for meget) når jeg skal fjerne glimmer på denne måde. ;-)

   Slet
 4. Ih, hvor er du smart! :o)

  SvarSlet