Sider

lørdag den 16. juni 2012

Piercing uden smerter ;-)

Som jeg lovede sidst, vil jeg idag vise noget som ihvertfald jeg ikke har set på nogen negle-blog før. Nemlig en neglepiercing.Jeg synes det ser super frækt ud!! :-p Men den er også sådan en smule træls at have hængende, så der går ikke mange dage før den bliver pillet ud igen.
Når jeg laver en piercing, så lader jeg mine negle gro lange først, for når man så tager den ud et par dage efter, så kan man file neglene ned, så man ikke render rundt med et hul i neglen.

Først skal man erhverve sig et neglebor, jeg har købt min hos min negletekniker. Det er vigtigt at man ikke presser boret igennem, men lader det arbejde selv ned igennem neglen.


Når boret er kommet hele vejen igennem, skal du bore den modsatte vej for at få boret ud igen. IKKE trække!


Så er der hul, og det bløder ikke engang ;-) Hvis jeg ikke havde gelenegle, altså hvis jeg borede hul i naturneglen, så ville jeg lige pensle hullets kant med lidt topcoat for at beskytte lidt.


Værktøjet jeg bruger til at sætte piercing-smykket i med, er det værktøj jeg også bruger når jeg laver almindelige smykker. Det kan købes i Panduro.
Når man køber et piercing smykke følger der altid én lille o-ring med. Det er en god idé at købe nogle flere i både sølv og guld, for de kan altså kun bruges én gang.


Jeg kan ikke forklare hvordan jeg sætter delene i, men jeg kan godt afsløre at det er noget værre fumleri :-p Men giv ikke op, pludselig sidder den der!
Jeg vil anbefale, at det vedhæng man sætter i, ikke har en masse skarpe hjørner osv. Det vil bare hænge fast i ALT!


Så skal o-ringen bare lukkes, og så har neglen nu fået en piercing, der slet ikke gør ondt ;-) Et rigtig fint og anderledes smykke til neglen.4 kommentarer:

 1. Det ser vildt fedt ud! :) Synes det er en lille fed detalje, men passer ikke så godt til den blå neglelak! :)

  http://www.ensludderforensladder.blogspot.com/

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Rebecca. :-)

   Det er nemlig en rigtig kæk detalje, som man ikke ser så tit. Og jeg synes nu det passer til alle farver neglelak!! :-)

   Lisa

   Slet
 2. Super fedt. Nu du nævner "når jeg laver alm. smykker" - har du så nogle billeder vi (læs: jeg) må se ? Kh. Christina.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Christina

   Nej det har jeg faktisk ikke :-/
   Men det er primært makramé/knyttede armbånd og så øreringe. :-) jeg prøvede på et tidspunkt at sælge af det, men der var ikke marked til det - på trods af rigtig billige priser. 20 kr for øreringe og 20 kr. for et sæt armbånd bestående af 3 stk.
   Men så laver jeg bare til mig selv, og nyder rigtig meget alle de valgmuligheder jeg har hver dag :-p

   Slet