Sider

søndag den 26. august 2012

DAG 29 INSPIRERET AF DET OVERNATURLIGE

Jeg købte denne lak før jeg startede på denne challenge. Men det første jeg tænkte, første gang jeg havde den på, var White Noise. Altså det der skærmbillede på TVét når der feks ikke er noget signal. Og da jeg læste denne challenge igennem, var jeg slet ikke i tvivl om at det var denne lak der skulle bruges idag :-D Jeg forbinder White Noise med gyserfilm, og nogen mener at kunne høre stemmer/ord i det der "larm"...

På ringefingeren har jeg lagt et lag af Technic´s Carnival.
Den hvide lak med sorte mat-glitters er fra W7 og hedder Salt n Pepper. Lakken koster ca 20 kr (HVORFOR kan vi ikke købe billig-lakker af denne karakter herhjemme :"-( ) men jeg kan ikke huske hvor jeg faldt over den. Det var en lidt "ukendt" hjemmeside...

 Lakken krævede kun 2 lag, og var generelt nem at arbejde med. Håber jeg falder over flere fra W7 hvis kvaliteten generelt er så god.
Hvad mon de andre "spåkoner" har gang i? ;-)


Vickis polish

Forresten beklager jeg, at jeg denne uge har været helt skævt på den med mine indlæg. Jeg er åbenbart kommet til at poste 2 lige efter hinanden sidste weekend, så er det jo dømt til at gå skævt indtil én lige gjorde mig opmærksom på det ;-)

4 kommentarer:

 1. Jeg har også læst en del om W7, men har ikke nogen af dem selv endnu. Der var en der skrev, at deres børster er forfærdelige - er det også din oplevelse? De kan jo selvfølgelig have ændret dem mange gange siden :)

  SvarSlet
 2. Hej Lisa, superlækker lak - hvor køber man W7?

  SvarSlet
  Svar
  1. Neglenymferne skrev et indlæg om denne i weekenden, og der står navnet på hjemmesiden. Kan ikke huske hvad den hedder, men det var billigt og jeg mener også fragten var ret billig :-p Og ca 5 dages levering!!

   Slet