Sider

torsdag den 23. august 2012

DAG 28 INSPIRERET AF ET FLAG

FAIL

Det er hvad det er!!! Jeg vidste at jeg ihvertfald ikke ville male dannebro for det er da det grimmeste af (Ikke sagt for at fornærme nogen!!) Generelt synes jeg flag er grimme. Men jeg skulle jo også bare lade mig inspirere at et - om det så er farven eller mønstret eller noget helt andet man vælger er jo ligemeget. Jeg havde kig på lidt forskellige, men havde lige sådan en aften hvor ingenting rigtig ville lykkedes...
Indlægget er skrevet fra en iPhone app så jeg ved ikke lige hvor billederne bliver placeret.
Jeg har en stampingplade med dette flag på, og så ville jeg prøve at stampe med akrylmaling. Det er da noget juks!! Det er muligt både alm. lak og akrylmaling fungerer for andre. Men jeg er færdig med at eksperimentere, herfra bruger jeg KUN rigtig stampinglak :-)
Bundfarven er den fantastiske guldfoil fra So Easy som jeg har vist før. Og så fik en enkelt negl lige et fimo flag.
Links til de andre piger kan I finde i mit forrige indlæg.
Cant win 'em all!!

5 kommentarer:

 1. Jeg synes nu faktisk, at dannebrog er meget pænt :D Dermed ikke sagt, at jeg vil have det på neglene. Men vi får se i morgen ... ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hæhæ, mon ikke der så er noget rødt og hvidt i dit design :-p Men hvorfor først imorgen?

   Slet
  2. Fordi du nu er en dag forud :P
   Du postede dag 26 i mandags, og dag 27 allerede dagen efter = en dag for tidligt. Så dag 28 skal (skulle have været) postet i morgen, fredag. ;)
   Derfor! :)

   Slet
  3. Nåh for pokker da, ups :-D Men tak for oplysningen så jeg lige kan blive rettet op igen :-p

   Slet
  4. Det var så lidt. Om 8 timer eller deromkring kan du så se om du har gættet, hvad for et flag, jeg har ladet mig inspirere af ;D

   Slet