Sider

søndag den 12. august 2012

DAG 22 INSPIRERET AF EN SANG

I mine "unge" dage var jeg ret vil med Leann Rimes. Det er jeg nu stadig. Men hun har altså lavet denne sang:
Så det var jo ret nærliggende at lave blå negle idag :-p

 Den blå lak jeg har brugt, er den blå der også er i sættet man kan vinde i min give away. Jeg har naturligvis 2 sæt, så det er ikke et brugt sæt man vinder hehe :-p. Lakken er fra H&M og hedder TURQOUISE. Den er rigtig nem at arbejde og 2 lag, så er den dækkende :-)
 Jeg har netop købt nogle tørrede blomster i forskellige farver. De er super fine, og her er naturligvis sat en blå blomst på. Den var en noget anden farve inden jeg satte den på neglen. Men da den blev "våd" af topcoaten fik den desværre næsten samme farve som lakken...
 Jeg har også fået ny topcoat, SKINfood nail vita crystal pearl top coat. Det er den jeg holder i hånden på øverste billede, og umiddelbart ser det ud som om der er meget glimmer i. Men det er mere sådan shimmer agtigt. Jeg har lavet en lille video nederst hvor du måske kan få en fornemmelse af hvor fantastisk den ser ud - hvis man gerne vil have en anelse shimmer som top.


Jeg er rigtig spændt på at se hvilke sange de andre bloggere er blevet inspireret af. Derrtil vil jeg godt lige sige, at jeg synes det er tydeligt at vi hver især har udviklet os en del i løbet af denne challenge. Skulderklap til Jer andre :-p6 kommentarer:

 1. Og skulderklap tilbage, naturligvis! ;)
  Den topcoat ser rigtigt spændende ud :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Rainbow ;-)
   Ja jeg synes den er fed fordi den ligger lige imellem en almindelig og en med glimmer :-)

   Slet
 2. Fantastisk blå! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne
   Jeg tror den minder om H&Ms Nail Him - tror jeg den hedder :-)

   Slet
 3. Super fint med den tørrede blomst!

  Og skulderklap til dig også!:-D

  SvarSlet