Sider

mandag den 20. august 2012

DAG 26 INSPIRERET AF ET MØNSTER

Jeg forstår vidst ikke helt de her "inspireret af", for jeg sidder altså ikke og læser en bog og kommer i tanke om en mani jeg vil lave...
Nå, jeg har lige fået OPI Germinis Collection og ville prøve den nude-farvede i weekenden. Derudover havde jeg lyst til at lege med striping-tape. Det var ikke hensigten at den mani skulle bruges til denne challenge. For min umiddelbare tanke var, at jeg godt kan lide firkanter, så det skulle møsteret være.
Men da jeg havde lavet denne mani tænkte jeg dels at den er super fed, jeg vil vise den frem, men også at den fint passer ind her, for jeg kan godt lide lige linier :-)Den nude fra OPI hedder Dont pretzel my buttons. Jeg har dem kun i miniflaskerne med 3,75 ml. Det er en mikroskopisk pensel der er i. Jeg tror måske, at med en ordentlig pensel kunne det godt være en one-coater, men her er altså 2 lag.
Den tape der ligner guld på billedet, er bronzefarvet i virkeligheden. Faktisk er det en rød/orange farve der er i Burberrys design, men alternativt havde jeg kun en knaldrød, og det så helt aldeles forkert ud. Men jeg synes sådan set heller ikke det behøver være præcis Burberry farver, det er mere selve streg-designet jeg synes ser godt ud :-)

Kig forbi de andre bloggere og se deres mønstre:

Vickis polish

Det varer ikke længe før denne 30 days challenge er slut. Det bliver helt mærkeligt, at stå på egne ben. Men sørme også dejligt at man selv kan bestemme hvad man vi llave :-D
Jeg er så godt nok kommet til at love Heidi fra seminkjole, at vi skal lave en 7 days challenge PÅ 7 DAGE!!!! Men vi er dog enige om lige at holde "ferie" en uge eller 2!?
Hvis du er nysgerrig efter at se hvad de sidste udfordringer i denne omgang er, så kan du se dem her

5 kommentarer:

 1. Jeg glæder mig også til selv at kunne bestemme hvad jeg vil have på. Dog synes jeg helt klart, at denne tredjedel af udfordringerne er de sjoveste, fordi de virkelig kan udfordre den måde, vi tænker på :D
  Du slap *rigtigt* fint fra din Burberry mani, det må jeg sige :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Jeg har egentlig afholdt mig fra den slags mønster, fordi jeg er Pisse kræsen med at det SKAL sidde lige!!! Men jeg må indrømme at det faktisk ikke var så besværligt endda :-)

   Slet
 2. Det serr super flot ud - godt gået :)

  SvarSlet
 3. Elsker virkelig Burberry designet, og det der er godt nok godt lavet!!!:-D

  Thumbs up!:-D

  SvarSlet