Sider

torsdag den 2. august 2012

DAG 17 GLITTER

Den her challenge var nem!! Eller nej det var den faktisk ikke, for jeg havde SÅ mange idéer til glimmer manicurer :-D
Men så skete der det, at en dag solen skinnede, så dedikerede jeg dagen til at være officiel Negle Lir Holografic dag (onsdag d. 25/7-12). Jeg udfordrede alle Negle Lir facebookmedlemmerne til at gå i sving med én af deres holo´er, male neglene, og uploade et billede på væggen. Der kom sååå mange fine billeder, mums!! :-)


Har du iøvrigt set mine fine nye billeder/knapper ovre til højre, hvor du kan komme direkte til Negle Lir på fb, eller tilmelde din mail til at modtage blog-indlæg? Gå over og tryk lidt på dem ;-)


Her er mit bidrag:
Det er Hits Artemis jeg har på.

Egentlig havde jeg dagen før lavet en anden glimmer manicure som jeg ville bruge i dette indlæg, så dem får I også at se :-)H&M har sådan en hel kosmetik serie i "Animal Print" lige nu, og jeg har købt begge nail-polish sættene.
Det er den til højre jeg har brugt (njaeh, det havde du da ikke gættet hvis jeg havde skrevet det!!) Den guld/brunlige hedder Back By Noon, og glitteren hedder Into the Wild. Glitter-lakken i sættet til venstre har holografisk glitter :-p

Vedr. de reklamer der er et par steder her på bloggen, så bliver jeg betalt for dem. MEN... KUN HVIS I KLIKKER PÅ DEM :-) Jeg skal ikke tvinge Jer til noget som helst, men hvis I har lyst, så klik på et par stykker indimellem. Og hvem ved, måske kunne jeg finde på at bruge pengene til at købe noget lækkert til en give-away? :-p Det er dog ikke ret meget man tjener pr. klik. Men lidt har også ret :-)

Nu - mine kære læsere - skal I ud på en lille rejse. En lille glitter-rejse. Se hvilke lækre glitter-verdener disse andre bloggere vil vise Jer:

Vi ses igen på lørdag til Challenge dag 18, som er Half Moons. Den kan I godt glæde Jer til!!


2 kommentarer:

 1. Glitter!!! Min yndlingsfinish, og derfor også den challenge, jeg har glædet mig mest til!
  Jeg kan se, at jeg glippede din Negle Lir Holografic dag mens jeg var på ferie, så det må jeg se at komme efter :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det må du hellere, nu hvor vi har lidt sommer look alike igen ;-)

   Slet