Sider

torsdag den 16. august 2012

DAG 24 INSPIRERET AF EN BOG

Når jeg, desværre for sjældent, har overskud og tid til at læse, så er det Danielle Steel bøger. Jeg ELSKER hendes romaner der ALTID er bygget op på samme måde. Men at få det "oversat" til en manicure kunne jeg slet ikke hitte ud af.
I forgårs tog jeg en lak på som netop er ankommet i min postkasse for nylig. Min første Indie-lak faktisk :-p Og mens jeg sad og lagde den på neglene, mindede den mig faktisk om en bog :-D

Lakken har en lyserød base, en tøset, prinsesse-lyserød. Derudover er lakken fyldt med glitter i forskellige festlige, legesyge og glade farver.

Glitternes farver er meget mere klare i virkeligheden!! Og bogen, er faktisk min 5 årige datters yndlingsbog :-p

Bogen indeholder en CD med klassiske musikstykker. Hver side i bogen indeholder en dans. En kort fortælling om dansen, og how-to billeder så barnet kan lære nogle af trinene. Hold nu op hvor har jeg været inviteret til MANGE danseforestillinger, og min datter har virkelig levet sig ind i bogen!!!

Næste gang er det mode... jeg synes nu slet ikke de sidste udfordringer er så nemme endda...

Kig forbi:

9 kommentarer:

 1. Hvor heldigt at din datter lige havde en bog, der passede til den flotte glimmer! :D
  Jeg synes også den sidste tredjedel af udfordringerne er svære, men jeg kan mærke, at jeg godt kan li' at blive udfordret på den måde. Det prikker til min kreativitet, hurra! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes det var lidt sjovt at det faktisk skete omvendt, at det var en lak der inspirerede (fik mig til at tænke på) mig til bogen :-)
   Men jeg er tosset glad for den lille Hare, den er SÅ fin - meget mere i virkeligheden fordi glitteret er så farverigt :-p
   Jeg er spændt på at se hvor rundtosset jeg bliver når udfordringen er slut. På den ene side bliver det rart med en pause, men på den anden side tror jeg at jeg kommer til at mangle den.... Så må jeg igang med en ny (har allerede en aftale med Heidi/seminkjole :-p)

   Slet
 2. Så fandt du ud af noget, dejligt at se at datteren kunne hjælpe helt uden at vide det.
  Pæn lak, glæder mig til at se den irl.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du må endda få lov at prøve den hvis du har lyst!! :-D

   Slet
 3. Ej hvor sjovt, min mor læser hele tiden Danielle Steel!:-D

  Fin lak du har fået fingrene i forresten!:-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er altså også bare de BEDSTE romaner der findes!! Ekstrem romantik/tragedie langt fra virkeligheden. Jeg æder dem RÅT :-D
   Og tak, jeg er også mere glad for lakken end jeg egentlig troede jeg ville være :-)

   Slet
  2. Haha, må prøve at læse en af bøgerne på et tidspunkt.. :-)

   Slet