Sider

mandag den 18. marts 2013

Jeg venter mig...

Der har været lidt stille på bloggen - og nu er jeg endelig så langt at jeg kan fortælle det til offentligheden :-)
Det er kommet bag på mig hvor meget tid og energi det "stjæler" både fra krop og sind!! Alle de ting der skal gøres klar, alle de tanker om hvordan og hvorledes man vil gøre de forskellige ting. Det er et stort projekt, men iihhh hvor jeg også glæder mig!!

Det er jo ikke første gang for mig, jeg har prøvet det før. Men ikke 2 gange er ens. Man kan selvfølgelig tage nogle erfaringer med sig fra tidligere, men man kan ikke bare læne sig tilbage og tænke "stykke af en kage" (altså "piece of cake"). Man er nødt til igen at tænke hvert enkelt skridt igennem, og måske foregår nogle af tingene andre steder end sidst og så skal man forholde sig til og sætte sig ind i hvordan de steder gør tingene osv.

De fleste ting er efterhånden på plads. Altså de ting man kan "kontrollere". Der er jo en masse ting der kan ændre sig, og ting man slet ikke har indflydelse på eller kan ændre. Nogle ting vil måske kræve små-justeringer hen ad vejen, men så må vi jo forholde os til det der henad :-)

Der er ikke engang en måned til!! For et halvt år siden synes jeg det virkede som om det lå 100 år ude i fremtiden, men alligevel er det altså lige om lidt! Vildt, men dejligt at tiden er gået så hurtigt :-)

Overskriften burde vel egentlig hedde "Vi venter os...". Man er jo aldrig alene om sådan noget. Men nu er dette jo min blog, så det var min side af sagen, og mine tanker jeg ville dele med Jer :-)

Vi er faktisk intet mindre end 4 om det... :-o Yep, du læste helt rigtigt og faktisk er vi egentlig 5. For et par måneder siden spurgte Kirstine Lykke Riis, kvinden og hjertet bag APPEAL4, om jeg havde lyst til at være med i et APPEAL4-blogteam. Øhh hallo!! Det er vidst ingen overraskelse for nogen hvis jeg siger jeg er særdeles begejstret for APPEAL4 (tidligere By K.) så selvfølgelig vil jeg være med!!! Så skulle jeg have valgt mig nogle medbloggere, det var faktisk slet ikke svært. Teamet består nu af Steffi, Mette, Camilla og jeg og vi GLÆDER os til at blogge for/med/om APPEAL4!! Jeg vil gerne have med, at vi ikke bliver betalt for det! Vi gør det fordi vi godt kan lide produktet, fordi vi tror på det. Det betyder også at de blogindlæg I kommer til at læse på APPEAL4 bloggen, er "ægte", de kommer fra hjertet og har ikke til formål at presse Jer til at købe en hel masse forskellige ting. Det er blog-indlæg for at vise Jer farverne, fortælle om nyheder fra APPEAL4, idéer/tips osv.

Bloggen finder du her: http://www.appeal4.dk/

Så jeg venter mig altså en ny fremtid med endnu en blog, og jeg er simpelthen så stolt af at være en del af det blog-team!! Du kan godt glæde dig :-)

2 kommentarer:

 1. Haha troede først du var gravid, men bliver denne her blog så slettet eller? :-)

  http://mmonicamichela.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Fnis, det var også meningen at I skulle starte med at tro det :-p

   NEJ, jeg håber virkelig at jeg kan finde tid og overskud til at holde denne blog kørende ved siden af!!! :-)

   Slet