Sider

onsdag den 20. marts 2013

DIY - YniQ dispenser

Det er vidst slået fast med 7" søm at jeg er FAN af YniQ vatrondeller!! Bla. fordi dispenseren er så nem at pynte. Jeg har efterhånden fået købt et helt lille lager af dem, og der er gået sport i at pynte dem. Jeg har ikke en helt almindelig YniQ dispenser stående, den skal være pyntet på en eller anden måde. Jeg har lavet lidt forskellige som jeg vil vise Jer. De burde give lidt inspiration til hvordan I kan pynte Jeres :-)

*KLIK PÅ BILLEDERNE FOR AT SE DEM I STØRRE UDGAVER


 Her har jeg brugt en plakat fra min datters "prinsesse" blad. klippet til på alle kanter og bare tapet fast på bagsiden.
 Man kan ofte købe disse "blonder" i fakta, netto osv. Det er klistermærker og der er 3-5 forskellige ruller i en pakke.
 Denne er spraymalet med guld-maling (udenfor med avis under!!) Jeg satte et stykke tape på åbningen så der ikke kommer maling på rondellerne ;-)
 <3 Cupcakes <3 3D stickers.
 Denne var lidt tricky. For ca 156 år siden (CIRKA) købte jeg en pakke med en masse forskellige størrelser magneter i Panduro Hobby, jeg er stensikker på du stadig kan købe dem der. Jeg limede dem på med almindelig hobbylim, men magneterne var for tunge/dispenseren for glat, så de faldt meget nemt af. Du skal nok have gang i limpistolen. Og husk lige og tjek det der med polerne på magneterne så det er den rigtige side du får limet på ;-) Og herefter kan du pynte med dine favorit-magneter. Endda sætte nye på hver dag :-D
 Her har jeg limet studs på. Disse kan også købes i div. hobbyforretninger.

Forleden dag købte jeg noget stof på rulle i Føtex, i deres påskeafdeling. Jeg lagde det dobbelt og rullede 2 gange rundt om dispenseren. Samlet med lim på¨bagsiden og en sort sløjfe om toppen.
Et samlet billede af mine små mesterværker.

Jeg håber det gav dig nogle idéer til at pynte dine. Jeg ved at YniQ hellere end gerne vil have at I uploader billeder på deres fan-side :-)

1 kommentar:

  1. Hvor er det sjovt med pyntning af dem, har set flere billeder, men har ikke rigtigt forstået det. Er det på egen opfordring, eller noget fra YniQ's side af? :P

    SvarSlet