Sider

onsdag den 26. december 2012

GOODIEBOX DECEMBER

ADVARSEL: Afsløring af denne måneds box, så hvis du ikke har modtaget din endnu, FORLAD SIDEN!!








Inden jeg afslører billeder, kan jeg lige fortælle om min nye facebook gruppe: GOODIEBOX & MYBEAUTYBOX BYTTE-CENTRALEN.
I denne gruppe, kan man bytte sig til ubrugte ting der har været med i de forrige boxe. Så har du nogle ting liggende, lav et album i gruppen, og byt dig frem til noget du hellere vil have :-) Der er ikke så meget gang i gruppen endnu, vi skal have nogle flere medlemmer, og medlemmerne skal lige have tid til at oprette mapper. Jeg synes selv det er en genial idé, for der har været nogle ting i de forrige boxe som jeg vildt gerne vil have mere af, og der har været nogle ting som bare slet ikke har været noget jeg kan/vil bruge.
Det er ikke tilladt at afsløre indhold fra boxe, før en uge efter de er udgivet. Dette er der nogle enkelte personer som har meget svært ved at acceptere og desværre gik der hønsegård i den, allerede da gruppen var et døgn gammel... Den ene person valgte heldigvis at forlade gruppen. Men jeg undrer mig virkelig over at der er nogen der direkte finder glæde i at ødelægge overraskelsen for andre :-( På goodiebox´ fanside, er der også nogle bloggere der linker til deres blog allerede få timer efter de har modtaget deres box, og når man klikker ind på indlægget får man smidt billeder af indholdet lige i fjæset!!! Der er INGEN mulighed for at nå at slippe væk hvis man vil undgå at få indholdet afsløret. Altså...
En anden "regel" i gruppen er, at det ikke er en debatgruppe hvor indhold, service osv. fra de respektive boxe skal debateres. Dette må foregå på boxenes fan-sider, samt de allerede eksisterende debatgrupper Skønhed og Tips og Negle Lir. Formålet med gruppen, er udelukkende byttehandler :-)

Nå, lad os så komme til sagen! :-)

Har du endnu ikke fået din box - hvad laver du så her endnu? Smut pommesfrites :-p



GOODIEBOX - DECEMBER.


Allerede inden man åbner boxen er der goodies :-p En DVD med trin for trin vejledning til 4 forskellige looks. Der står at den kan bruges af både nybegyndere og øvede. Jeg har ikke set den endnu, så om den er noget værd ved jeg ikke. Uanset, så er prisen fuldstændig vanviitig! 249 kr... For 45 minutters trin for trin med Dennis Knudsen. Undskyld mig, men det kan den simpelthen umuligt være værd, og jeg synes faktisk det er lidt (meget) klamt at han har så høje tanker om sig selv...

Til gengæld, når man så får løsnet sløjfen og tager låget af, så er der åbnet for et lille paradis ;-) Denne box indeholder nemlig en masse små lækre sager:



* = jeg har fået fullsize

  1. * DENNIS KNUDSEN MAKEUP DVD.  249 kr.
  2. * RIMMEL LONDON SCANDALEYES MASCARA. 89,95 KR.
  3. * ORIFLAME BEAUTY COLOR PRO EYE SHADOW TRIO. 142 KR.
  4. * SILHOUETTE COLOR BRILLIANCE GLOSS SPRAY. 109 KR.
  5. * EASY SUN SERVIET. 10 KR.
  6. MAISON MARTIN MARGIELA UNTITLED EDP DUFTPRØVE. FULLSIZE 510 KR.
  7. LYXO HÅRELASTIK 1 BRUN 1 SORT 1 KLAR. FULLSIZE (10 STK) 29 KR
  8. LOREAL TEXTURE EXPERT SMOOTH ESSENCE+SMOOTH VELOURS 2X10 ML PRØVE. FULLSIZE (150 ml) 192 KR.
  9. DERMA ECO WOMAN BODYLOTION 15 ML. FULLSIZE (200 ML) 49,95 KR
  10. DR. HAUSCHKA ROSE LIGHT CREME (5 ML). FULLSIZE (30 ML) 199 KR.

Denne måneds GOODIEBOX har altså en værdi af 600 kr PLUS div. vareprøver, så beløbet er nok nærmere 700 kr. WOW så er de 119 kr jeg har betalt altså ret godt givet ud!!
Det eneste jeg vil lægge i min bytte-mappe er den lille prøve fra Derma. Den har ikke stor værdi i sig selv, men derfor kan den sagtens indgå i en byttehandel :-)
Elastikkerne er allerede testet. Jeg bruger i forvejen dem fra Blaxx, og disse fra LYXo er ligeså gode, bare en hel del billigere. Men de holder jo for EVIGT, så jeg kommer nok næppe til at skulle købe nogen de næste mange år.
Mascaraen er elendig... Den gør INTET for mine vipper, og efterfølgende har jeg læst en del anmeldelser der siger det samme...


Er du endnu ikke blevet medlem af GOODIEBOX så synes jeg virkelig du skal se at blive det i en fart! Jeg ELSKER simpelthen den månedlige overraskelse, og jeg har fået prøvet rigtig mange nye ting i det halve år jeg har været medlem!! Har du lyst til at oprette dig, så klik et af de steder der står GOODIEBOX, så kommer du direkte til deres hjemmeside. Hvis du tilmelder dig via linket optjener jeg 10 goodiepoints (10 ører, men mange bække små I ved :-)) GOODIEPOINT/vekselkurs: 100 GOODIEPOINTS = 1,00 kr. 

Glædelig bag-jul :-) Har du husket at se udtrækningen, og afsløringen af hvad der gemte sig i de 2
julegaver, til de 2 heldige vindere? 


6 kommentarer:

  1. Der var en lignende trin for trin dvd med fire forskellige looks med ham i et Ude og Hjemme blad i november. Ganske gratis. Sikker på det ikke er snyd, når der står den høje pris der?

    SvarSlet
    Svar
    1. Priserne på kortet i GOODIEBOXENE er vejl. udsalgspriser. Så det er ikke snyd :-)
      Det hænger så nok sammen med, at herren har så høje tanker om sig selv, men desværre ikke har kunnet sælge produktet. Derfor giver han nogen af dem gratis til div. ting, eller sælger det meget billigt til feks goodiebox.. Både fordi det selvfølgelig har noget markedsføringsværdi, men også fordi det så ser ud som om at man har fået noget meget kostbart med i bladet/boxen...

      Slet
  2. jeg synes det er en rigtig fin boks! jeg har dog fået læbestift og eyeliner istedet for øjenskygge, og så fik jeg en vanvittig god parfumeprøve! :-) men er virkelig glad for boxen denne måned. :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Dejligt du er glad for din!! :-) Jeg er også rigtig glad for min selvom det er forskellige ting vi har fået. i december fik jeg også Luxe box, så hele 2 boxe :-p Og jeg har tilmeldt mig MBB (istedet for Luxe) så fremover får jeg 2 boxe hver måned, åhh det er luksus på højt plan for mig :-D

      Slet
  3. Jeg har fået læbestift og eyeliner også! Men har ikke fået SILHOUETTE COLOR BRILLIANCE GLOSS SPRAY hvilket irritere mig ret meget :( Måske er de her bokse bare ikke for mig. Kan ikke virkelig ikke undgå at følge mig snydt :P (Tak for linket til S&T, btw!)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er da også bare super uheldigt, at du lige får den box du helst ikke ville ha... Og så håber jeg altså at GB stopper med at lave de der forskellige bokse igen - synes kun de får utilfredse" kunder ud af det...
      Og selvfølgelig er GB bare ikke for alle, så der er da ikke noget galt med dig hvis du siger "nej tak, de boxe gør mig bare ikke glad", du kan købe 2 OPI´er for den pris, eller en anden lækker ting du vil blive glad for :-)
      Velbekom for linket ;-)
      (Hilsen en fan der stadig går og drømmer om liv på mettestraa.dk igen ;-) )

      Slet