Sider

tirsdag den 4. december 2012

4. DECEMBER

GOODIEBOX NOVEMBER

Jeg havde faktisk regnet med at dette ville indeholde nogle julede elementer, men det gør det overhovedet ikke - desværre.

Det er den nyeste GOODIEBOX jeg vil vise Jer.

Har du endnu ikke modtaget din GOODIEBOX november, så skynd dig at gå væk fra bloggen ;-)

Jeg er egentlig fint tilfreds med denne box. Jeg kan se på deres fanside at nogle er ekstremt utilfredse - det synes jeg ikke er helt fair. Der er godt nok ikke noget super nyt i boxen, men det synes jeg altså heller ikke der behøver at være hver gang!! Der er en god blanding af hverdags produkter, som alle kan få brugt :-) Samt lidt til smagsløgene.
Jeg havde dog forventet at der på en eller anden måde var lidt julestemning i boxen, men det er der overhovedet ikke... Mon det egentlig har noget at gøre at gøre med, at de sikkert har medlemmer fra andre religioner og ikke ønsker at træde nogen over tæerne? Det kan jeg egentlig godt forstå.

Er I Klar til billede?

*= Jeg har fået full size.

 1. *OLAY REGENERIST DAILY 3 POINT TREATMENT CREAM. Full size koster 275 kr.
 2. *NIVEA REPAIR & CARE SOS BODYLOTION. Full size koster 49,95 kr.
 3. *MATAS VOLUME POWDER. Full size koster 59,95
 4. BIOSILK THIKENING SHAMPOO+CONDITIONER. Full size koster 159/167 kr.
 5. BIOSILK SILK THERAPY. Full size koster 189 kr.
 6. FREDSTED CHAI LATTE. (2 stk) Full size koster 34,95 kr
Boxen indeholder ca. for 400 kr og et GOODIEBOX abonnement koster 119 kr om måneden. Så de penge er altså igen givet rigtig godt ud :-)
Jeg gik faktisk lige og overvejede at købe en creme til øjenområdet, så det var bare perfekt for mig at der lige var det i æsken :-p
Bodycremen fra Nivea kommer jeg ikke til at bruge. Jeg har brug for en seriøs creme så jeg bruger en fra A-derma - men så kan den bruges til gave eller noget. Hårprodukterne kan man jo altid bruge!! Så var der lige de der 2 Chai Latte. Chai Latte er jo hypermoderne, jeg har aldrig smagt det, så jeg fik dem ret hurtigt prøvet af!! Først den med krydderier - blev hældt ud i vasken, bvadr. Derefter den med grøn the - ej den blev også hældt ud. Jeg er absolut ikke fan af the med mælk og sukker/honning, men kommer jeg forbi en café en dag hvor de laver det sådan helt rigtigt, så kunne jeg godt finde på at prøve det igen :-) Men de her breve med tørmælk osv. var ihvertfald ikke lige noget for mig (men sådan har jeg det nu også med div. andre varme drikke i brev, der indeholder frysetørret dit og dat). Men det var fint at få det smagt.

Er du endnu ikke medlem af GOODIEBOX så kan jeg varmt anbefale det!! Det koster 119 kr om måneden IALT, og du kan helt selv bestemme om du bare vil have et løbende abonnement (hvor du får en box hver måned) Om du bare vil prøve en enkelt box, eller om du vil tegme abonnement for ½-1 år.

Hvis du klikker på et af de steder i teksten hvor der står GOODIEBOX, og opretter dig via det link, så optjener jeg 10 GoodiePoint (dvs. 10 øre).
GOODIEPOINT/vekselkurs: 100 GOODIEPOINTS = 1,00 kr

2 kommentarer:

 1. kan se vores bokse næsten er ens :-D jeg har dog ikke fået øjencreme fra olay, men istedet et sæt med noget rensehalløj til uren hud fra dermalogica i rejsestr - noget jeg er lykkelig over!!! :-D men synes faktisk at boxen var fin denne gang :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jo heldigt for os der har fået noget vi kan bruge :-) Men jeg kan se på deres fan-side på fb at der er MEGET stor forskel på indholdet og værdien af boxene denne gang - det synes jeg ikke er så heldigt...
   Men der har hver måned været en masse opslag på fan-siden, om de ikke kunne personliggøre boxene lidt mere, og jeg tænker at det måske er det de har prøvet at gøre denne gang? men så må de gøre sig lidt mere umage med at værdien matcher. Jeg har set indholdet af en box, som jeg faktisk er ret sikker på værdimæssigt lå under eller lige omkring 100 kr... Nøjh jeg var også blevet skuffet og sur hvis jeg var en af dem der fik den box :-/

   Slet