Sider

lørdag den 3. november 2012

GOODIEBOX OKTOBER

Nu har alle vidst modtaget deres box, så jeg kan godt tillade mig at flashe hvad der var i denne GOODIEBOX :-D Som altid en fantastisk lækker box (og som altid med et par undtagelser). 1. REDKEN shampoo+conditioner. I prøvestørrelse, men så store at der rent faktisk er til en hel hårvask (jeg har meget hår) og sikkert til 2 for personer med knap så meget garn ;-) Fullsize koster 179/199 kr.
 2. AUSSIE hårkur i fullsize. Fullsize er oplyst til at koste 119,95 kr men læs lige med efter listen her.
 3. KINDER bueno i fullsize. Fullsize er oplyst til at koste 9,50 kr.
 4. BVLGARI Omnia Coral duftprøve. Fullsize er oplyst til at koste 345 kr.
 5. SEPHORA neglelak, 5 ml. i fullsize. Fullsize koster 35 kr og kan kun købes i Sephora-butikker.
 6. SOFTLIPS Mentholatum vitamin enriched i fullsize. Fullsize er oplyst til at koste 25,95 kr.

Mine holdninger mm. til div. produkter:


 1. Fedt at det er en størrelse man rent faktisk får noget ud af, istedet for de der breve med prøver i.
 2. For 1½ uge siden købte jeg shampoo+conditioner fra AUSSIE, for 1. gang. Og jeg blev fuldstændig blæst bagover af den fantastiske duft de har!!! :-p MUMS jeg har lyst til at gå i bad hver time for at vaske hår i det. Efterfølgende hørte jeg virkelig possitivt om deres hårkur, så jeg ærgede mig over at jeg ikke havde købt det med. Hvor heldigt er det så lige at det var med i denne måneds goodiebox :-D Der står at en fullsize koster 119,95 kr, men hos NiceHair koster den altså kun 79 kr.
 3. Jeg ELSKER Kinder-produkter, og i særdeleshed Bueno!!!! MEN det hører simpelthen ikke hjemme i en Goodiebox... Jeg håber virkelig at det var en engangs-forseelse, jeg vil simpelthen ikke have et månedsabonnement på slik!! NÅ!!
 4. En duft for modne/sofistikerede kvinder. Jeg er egentlig lidt splittet ang. denne duft. Lige da jeg fik den på var det nej tak. Den er meget meget anderledes end dem jeg plejer at bruge. Men efterhånden som duftnoterne udviklede sig var den faktisk ret god. Men til den modne, sofistikerede stil vil jeg mene :-)
 5. Jeg har fået farven Its time to rock. "Uheldigvis" er den samme som Amalie hentede til mig sidste måned da der var en Voucher med i Goddieboxen. Men det er en fed farve og der er jo kun 5 ml i dem, så jeg får det nok brugt :-) Har ikke prøvet dem endnu, men der står at det er one-coater.
 6. Jeg kan simpelthen ikke fordrage læbepomader der smager af parfume. PUHA!!! Og det gør denne, så den bliver aldrig en favorit... Den må blive brugt på mine børn, de er ikke så kræsne. Og jeg selv fortsætter med at bruge den blå fra Lobello, som er den eneste læbepomade i hele verden der er helt smag-fri. Og tilmed verdens bedste så det er jo ret heldigt :-)


Denne box er uden tvivl den der har lavest værdi af de 4 jeg indtil nu har fået. 150 kr + et par prøver er den samlede værdi. En GOODIEBOX koster 119 kr. Til gengæld var der for over 600 kr i den første jeg modtog og 4-500 kr i den næste. Så jeg kan godt se gennem fingre med at der er lavere værdi i nogle GOODIEBOX´es :-)

Idag har jeg været i badeland med min yngste prinsesse, så det er jo fuldstændig passende at lave en hårpleje aften med min nye hårkur :-p

Har du lyst til at melde dig ind i GOODIEBOX og få forskellige lækkerier tilsendt hver måned, så klik på ordene GOODIEBOX rundt om i teksten her :-)


7 kommentarer:

 1. Jeg synes nu ikke, Lypsyl smager af parfume heller, og jeg "fortærer" gerne en om ugen af det mærke og har gjort det, siden jeg var ganske lille. Lobello har (desværre) aldrig virket på mig. Mine læber er tørre igen 10 sekunder efter påførsel.

  SvarSlet
  Svar
  1. Sjovt, jeg synes lypsyl smager forfærdeligt ;-) Men hvis du kan fortære én på en uge så tyder det da på at den ikke virker bedre end Lobello? Den jeg kun bruger til læberne holder da ihvertfald et ½ år selvom jeg også generelt døjer med tør hud alle vejne...

   Slet
  2. Jeg bruger gerne lypsol engang hver halve time, nogle gange hvert kvarter. Mit problem med Lobello er, at den ikke virker på mine læber. De forbliver tørre. Sådan er det jo med alting derude på markedet. Nogle mærker virker på nogen, mens de overhovedet ikke virker på andre. :-)

   Slet
  3. Ja det er fuldstændig rigtigt!!! :-)
   Min mor bruger én med aloe vera fra LR (et kosmetikfirma i stil med Tupperware) og hun mener den har reddet hendes liv ligesom Lobella har mit ;-)

   Slet
  4. Hehe, reddet liv ligefrem. :-p Men, I get it, for jeg kan bestemt heller ikke undvære min lypsyl. Det er jo en hel afhængighed. :-p

   Slet
 2. En Goodiebox koster altså kun 119 ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ahh sorry. Skulle næsten have en *med forbehold for trykfejl på min blog hva ;-)

   Slet