Sider

torsdag den 15. november 2012

GLIMMER OG LIDT HOW-TO

Jeg købte for nylig 2 skønne lakker fra Orly Flash Glam FXWatch It Glitter

Monster Mash
Idag vil jeg vise Monster Mash på.
Med glitter-lakker kan det godt være ret svært at få lavet en pæn lige kant rundt langs neglebåndet. Og nogle glitter-lakker kræver absurd mange lag for at blive hel dækkende. Derfor!! Er det en god idé at lægge en underlak, en farve der er så tæt på glitterlakken som mulig. Jeg har ikke frygtelig mange græs/jule grønne lakker, men denne Aplle green fra GOSH passer jo ret godt. Ringefingeren har ikke fået "undertøj" på, for at vise forskellen. På billedet herunder er der 2 lag Apple Green, og 2 lag Monster Mash på ringefingeren.

2 lag GOSH Apple Green og 2 lag Monster Mash på ringefingeren

Her er der kommet 2 lag Monster Mash ovenpå neglene med Aplle Green under. MEN ringefingeren har altså fået 6-8 lag (jeg mistede tællingen)... Så man sparrer altså lak og tid ved at lægge en heldækkende farve under glimmerlakker :-)
Et andet lille trick jeg har fundet ud af, når jeg lægger glimmerlak. Vi kender vidst alle frustrationen over ikke at kunne få glimmeret til at ligge jævnt fordelt. Når jeg har lagt det første lag glimmer, så lader jeg det tørre dertil hvor det stadig er klistret (altså ret klistret) i overfladen - og der lægger jeg så det næste lag glimmerlak. Den klistrede overflade gør at glimmeret i næste lag sætter sig meget bedre fast og man sidder ikke og trækker glimmeret af med børsten igen. Mon det gav mening? :-p

Julen er lige rundt om hjørnet, og for mig betyder det glitter en mass!!!! :-D Jeg går allerede nu og tripper for at lave alle mulige jule-negle, men jeg synes simpelthen det er for tidligt... Derfor har besluttet mig for at lave en jule-kalender på min blog! Yup, nyt negledesign HVER DAG i 24 dage. Eller... Det bliver ihvertfald negle langt de fleste af dagene. Der kan nok godt snige sig lidt andre julegodter ind, da de 24 dage, for mig, drejer sig max om at julehygge med mine børn!!

6 kommentarer:

 1. Monster Mash ser bare så fin ud - jeg er vild med de små stykker barglitter der er i :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg er ikke så god til kun grøn, så derfor synes jeg også de små kobberfarvede stykker "knækker" den grønne farve rigtig godt :-)

   Slet
 2. Genialt ! jeg kæmper altid med at få glitteret til at ligge sig ordentlig.. Men dit tip med tørretiden virker super godt! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Fedt at du allrede har testet det - og at det virker (det var jeg nu ikke i tvivlom) herfra bliver livet med glimmerlakker bare så meget nemmere :-)

   Slet
 3. Det gav afgjort mening og gid jeg havde vidst det for et par dage dage siden, da jeg skulle lægge Pure Joy på. Jeg endte med at beslutte, at når musikken først spiller, så er der ingen, der bemærker, at det ikke er lige pænt over det hele.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg glad for at høre :-) Men nu ved du det trods alt til næste gang! Men du har også ret i, at det nok mest er os selv der ser "fejlene"...

   Slet