Sider

onsdag den 23. januar 2013

NY WEBSHOP ER FØDT

Velkommen til verden ;-)

YniQ har endelig fået en webshop, så nu kan ALLE forkæle sig selv med de lækre vatrondeller.
Jeg bestilte igår, og modtog min bestilling idag!
På facebook har de reklameret med at der er en hemmelig gave med (så længer lager haves) og ydermere skrev de igår, at nu smider de en ekstra dispenser oveni alle ordrer :-D Woohoo, jeg bestilte 4 dispensere til 99 kr. og FRI FRAGT, jeg modtog dette:

Undskyld hvis jeg har ødelagt overraskelsen for nogen ved at afsløre den hemmelige gave...
Altså FEM dispensere og en By K lak for 99 kr, det er godt nok billigt!! Du kan vælge imellem 3 forskellige pakker:

4-pak for 99 kr.
6-pak for 129 kr.
18-pak for 349 kr.

Hvorfor vælge YniQ frem for de billige fra Brugsen? For mig er der 3 vigtige grunde:

 1. Jeg har vat-fobi. Jeg får kvalme bare ved tanken om at røre ved vat!! Jeg synes det er enormt klamt :-/ Meget mærkelig fobi, det ved jeg godt... YniQ rondellerne minder mere om en floffy serviet ;-)
 2. Jeg er nærrig hvad nogle ting angår, sådan at jeg kan (har råd til) lidt ekstra luxus-ting. Traditionelle vatrondeller suger en masse produkt ind i kernen som man aldrig får brugt. Det synes jeg ikke YniQ vat-rondeller gør.
 3. Jeg er vild med DIY projekter. Jeg ELSKER at sætte mit eget præg på ting. Og disse dispensere er vildt nemme at pynte. Det klistermærke der er på er lige til at tage af, uden at der sidder klister-rester tilbage. Og så er det ellers bare at pynte med stickers, neglelak, flot papir osv.


Billedet i baggrunden har min ældste datter lavet til mig, jeg fik det i julegave så jeg glæder mig til det bliver jul igen og det kan stå/hænge og pynte en hel måned :-) Børns DIY projekter bliver heldigvis mere og mere brugbare jo ældre de bliver. Og jeg indrømmer gerne at min 13 årige datters "homemade" passer lidt mere ind i hjemmet, end min 6 årige datters "homemade" ;-)

Dette er min nuværende dispenser. Der er ca 1/3 tilbage, og jeg glæder mig helt til at skulle pynte en ny :-p

Har du lyst til at prøve dem kan de købes online her: yniqshop.dk/
Vil du gerne nøjes med at købe en enkelt for at prøve dem, så finder du også en forhandlerliste på siden. Cocopanda er feks. forhandler, der koster de 25 kr pr stk og endda også med fri fragt.
Det er også en god idé at like YniQ´s fanside på facebook, så du kan holde øje med nyheder og tilbud :-)

Hvis du også er en pyntedukke og har pyntet din dispenser, så upload billede på deres facebook-side. Jeg vil elske at se hvad/hvordan I har pyntet dem!!

9 kommentarer:

 1. Var det ikke ringe net-etikette at vise ting frem inden alle havde modtaget deres goodiebox??
  Hvorfor er det i orden at vise en hemmelig gave...

  Kender du begrebet "dobbelmoralsk"??

  SvarSlet
 2. Wow, tænk at du bruger så mange penge på vat! Det må være det nye udtryk i stedet for 'penge som skidt'. Du har 'penge som vat';)

  SvarSlet
 3. Er det ikke ressourcespild og virkelig dårligt for miljøet med de der plastik dispensere? og i grund nr. 2 siger du, at de ikke suger så meget som alm. vat, men det er vel din mening? så når alt kommer til alt så er egentlig ingen forskel andet end prisen? ;)

  SvarSlet
 4. Jamen sødeste piger dog!! Hvad sker der for Jer disse dage? I er da gået helt i selvsving rundt omkring...
  Håber I finder lidt ro i Jeres liv, eller hvad det nu er der stikker under - for det der må ikke være rart for Jer... :-)

  SvarSlet
 5. Hold da fast "folk"/en enkelt person går amok :S

  Det tror jeg ikke, at du skal tage dig af.

  Jeg var så heldig at vinde et års forbrug (:D), og jeg er enig ift. at de suger meget mindre end de almindelige. På den måde bruger man jo både meget mindre produkt + at man bruger færre pads til fx at fjerne neglelak fordi de ikke går i stykker, så det er bare thumbs up :)

  Og jeg tror helt sikkert at jeg skal prøve at pynte min dispenser ;)

  - Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Nøøøøøjh du er en heldig kartoffel Mette :-p Sikke en lækker gevinst!
   Jeg vil glæde mig meget til at se din pyntede dispenser ;-)

   Slet
 6. Haha tænk at gå så meget amok over vat. Hold nu op altså! :-D

  Jeg har et lidt underligt spørgsmål måske, men når du hiver et stykke vat ud i bunden, ryger de andre vatrondeller så ikke med eller falder halvt ud? :-)

  Desuden så var jeg din gæsteblogger i September hvis du kan huske det, har fået lavet min egen blog nu så håber du lige vil tage et kig på den :-)

  http://mmonicamichela.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Hjertelig velkommen i blogverdenen Monica :-) Jeg kigger helt sikkert forbi :-)

   Ang. vattet så nej. Det er lykkedes dem at lave dispenseren så man ikke skal bøvle med at få rondellen ud, og ligeledes at de andre bliver inde i dispenseren :-)

   Slet
 7. Det er virkelig smart med de vatrondeller og er vild med den måde du pynter dem på! Virkelig kreativt. :) Hav en skøn dag.

  SvarSlet