Sider

onsdag den 6. februar 2013

ASOS HAUL

Jeg har handlet på asos.com for allerførste gang + jeg købte min(e) allerførste Barry M lak dér :-) Jeg havde egentlig slet ikke noget på ønskesedlen, men faldt alligevel over et par lakker (og andet skønheds lir) som jeg godt kunne tænke mig at male mine negle med.

Strawberry ice cream

Gold mine glitter

Ruby glitter 

Lavender love

Den 1. og den sidste manglede jeg rigtig meget i min samling!! Jeg er ikke fan af pink og lyserød, men jeg synes at denne er flot uden at være for barbie agtig. Og den sidste, den lilla... Oh my god!! Hold nu op hvor er den flot!! Jeg kan kun finde 1 swatch af den på google og jeg forestiller mig at det er fordi den kommer til at se helt almindelig hvid ud på billeder. Den er også meget meget lys. Endda i flasken ser den næstem hvid ud. Men når den kommer på neglen er det tydeligvis en pastel lilla. Jeg tror den kommer til at bo fast på mine negle hele foråret :-)

ASOS er kendt for at være sløset med indpakning, og min forsendelse var ingen undtagelse:

 Lakkerne lå bare løst og rodede rundt i papkassen.


Ikke nok med at ASOS er nærrig med bobbelplast (eller andet at pakke tingene ind i), nææh tape er de også nærrige med så post danmark har været nødt til at sætte tape på kassen... Mine produkter var heldigvis uskadt!! :-)

6 kommentarer:

 1. Ej noget sløseri, med den indpakning. :(

  Men hvor er den cool den, "Gold mine glitter". Hvordan ser den ud på?

  SvarSlet
  Svar
  1. Så langt er jeg ikke nået endnu, men der skal nok komme swatches :-)

   Slet
  2. Det vil jeg glæde mig til :)

   Slet
 2. Må have dem fra Barry M :-O

  Og underligt, jeg har aldrig været ude for at de har været sløset med indpakningen :-/

  - Monica / http://mmonicamichela.blogspot.dk/

  SvarSlet
 3. uhada den der Ruby glitter ser da bare lige lidt meget ud som er lak efter mit hoved, glæder mig til at ser swatches af den fra dig ;)

  Det var da øv med indpakningen, man ku altid håber at det var en fejl (ikk en fejl som må sker meen) og ikke ville være noget som vil gentage sig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber snart at få tid til at lave nogle swatches til Jer :-)

   ASOS er desværre kendt for sløset indpakning og at man skal beregne ekstra tid til at returnere ødelagte produkter osv. Én af grundende til jeg ikke har handlet der før. Så da damen rakte mig pakken stak jeg den lige op under næsen og sniffede til den - hvad mon damen tænkte :-D

   Slet