Sider

søndag den 6. januar 2013

VIGTIGT INDLÆG!!!

Jeg har desværre ikke hørt fra den ene vinder i jule-giveawayen, så jeg må udtrække en ny...

Efter jeg havde sat konkurrencen igang, blev jeg gjort opmærksom på, at sådan som jeg havde stillet den op, det var imod facebooks reglement. Ups.. Men så måtte jeg jo gå igang med at pløje "Hjælp" sektionen igennem og finde ud af hvordan og hvorledes med den slags.
Der var 3 kriterier der skulle opfyldes for at man kunne deltage, men jeg kan ikke gå ind og se hvem der har delt opslaget så jeg besluttede at alle fans var/er med i udtrækningen, altså alle dem der har liket fan-siden.
Men ifølge reglerne må jeg hverken offentliggøre navnet, eller kontakte vinderen gennem facebook. Så fremover bliver konkurrencer her på bloggen igen, det er da noget nemmere at forholde sig til :-p
Nå, men på trods af udtrækning d. 24/12 og efterlysning d. 29/12 har jeg som skrevet ikke hørt fra den ene vinder (den anden skulle meget gerne have modtaget sin præmie), så jeg har været igang med print screen og random.org. Har stadig ikke fundet ud af hvordan man kan vise det udtrukne nummer via link...
Da konkurrencen sluttede d. 23/12-12 lavede jeg en liste i Word med alle deltagernavne og gav dem et nummer, printede listen ud, klippede navnene ud og lagde i sokken der blev trukket fra), så det er samme liste jeg har brugt nu :-)

TILLYKKE SUSAN LUNDSGAARD BO :-) Jeg har en rigtig lækker præmie fra Neppers Nails liggende klar til dig, så du kan sende din adresse til mig på neglelir@gmail.com eller send mig en pb på facebook.


1 kommentar:

  1. Ahhh der kan du bare se, det var faktisk et ganske oplysende indlæg for mig, da jeg snart skal igang med min første give away. Så jeg må udtænke en anden måde end FB.

    Tusinde tak for det :)

    Kh. Camilla (NailsbyCorbett) :)

    SvarSlet