Sider

torsdag den 10. januar 2013

By. K. x 2

Idag har jeg 2 lækre lakker at vise Jer, og endnu federe er, at lige nu kan I købe dem på tilbud - mere om det senere.

Da julens og nytårets pyntede negle var overstået, nød jeg faktisk rigtig meget at påføre en lak og nyde dens egen enkelthed!! Jeg måtte dog lige pynte en lillesmule, også for at vise at disse 2 lakker kan bære begge dele. Både at være på helt alene, men også pynt på enkelt en accent eller alle negle. Først By K. No. 26 Concealed Love
Nå ja, jeg tog også et spring i starten af januar, som jeg har haft ret langt tilløb til. Jeg har filet mine negle mandelformet... Det var altså lidt ligesom at klippe sit meget lange hår helt kort... Det var/er bestemt ikke ren lykke. Men prøv lige og se hvor laaaaange og tyyyyynde mine finge ser ud :-D Det er så også eneste possitive for mig. Jeg synes ikke neglene passer til mig som person, men jeg beholder dem dog alligevel noget tid, bare for ligesom at udfordre mig selv lidt :-) Jeg har jo gele-negle, så jeg kan så let som ingenting lave den firkantede form igen.


No. 26 er en dyd rød/lilla lak med guldshimmer. Den er super nem at lægge. 2 lag, og den tørrer hurtigt. Ligeledes var det nemt at gøre rent. Med røde/mørke/sorte lakker ser det oftest ud som om man har tværet lak ud over det hele når man forsøger at fjerne de små "uheld" rundt om neglen. Ikke med denne, det var bare lige til at tørre af. Fantastisk :-p Ja, jeg er altså virkelig imponeret over de her By K. lakker, og inden længe er det vidst lykkedes mig at have samlet hele den nye kollektion. De skal op på en hylde og stå. Det ser da blæret ud med 25 lakker i samme mærke ;-)

Sidste lak er By K. No. 27 Silver Weed
By K. No. 27 Silver Weed er en grålig neutral lak, som er perfekt til feks. her efter jul hvor man måske gerne vil nedtone neglene lidt. Den tog 3 tynde lag for at dække, men jeg tror at et tyndt og et lidt mere generøst lag ville kunne have dækket. Jeg er bare mest til tynde lag og foretrækker 3 tynde fremfor 2 tykkere :-) Men nem at påføre og hurtig tørretid. Jeg tænker den kan være SUPER fin med pastelfarvet pynt af en slags. Den stickers jeg har på er pastel-lyserød, det ses bare ikke.

Luxbeauty forhandler hele kollektionen til 79 kr pr stk. Men hvis du er rigtig hurtig kan du nå at købe 3 for 100 via dette tilbud - det gælder dog kun idag.
Men fortvivl ikke helt. Jeg har nemlig selv købt et parti By K. lakker som du kan købe hos mig. 40 kr pr stk, eller 3 for 100 kr (+porto). Det er dog ikke hele kollektionen jeg har købt, så send mig en mail på neglelir@gmail.com for at høre nærmere :-) Jeg har flere af hver farve.

Der udkommer i foråret en ny kollektion, men By K skifter navn til APPEAL4 - følg med i udviklingen her.

2 kommentarer:

  1. Meget fint!

    http://sharpdogguns.blogspot.dk/2013/01/mere-negle-sjov.html

    SvarSlet