Sider

onsdag den 10. oktober 2012

GOODIEBOX SEPTEMBER

Som så først kom i oktober. 2. måned i streg hvor GB sender boxen for sent ud. Det er ikke godt nok!!!
Nå, men det er altid noget at der virkelig er goodies i den box :-D


Indhold denne måned:
 • Oriflame eyeliner i FULL SIZE. Værdi 110 kr
 • Oriflame eyebrow kit i FULL SIZE. Værdi 69 kr
 • Max factor foundation prøve. Full size koster 149 kr
 • Orifludo Elixir i FULL SIZE. Værdi 129 kr
 • Diesel loverdose prøve. Full size koster 275 kr
 • Loreal cacao shampoo/masque prøve. Full size koster 118 kr
 • David Beckham The Essense prøve. Full size koster 230 kr
 • Nutrilett bar i FULL SIZE. Værdi 19,95 kr
 • Sephora Voucher som en sød søg pige indløste i Sephora Fields til en mini neglelak. Værdi ?


Ups and downs:
Jeg bruger ikke meget makeup, så de 2 ting fra Oriflame bliver brugt til gave eller måske en give away. Men jeg synes det er fint at der er lidt forskellige ting i!!
Den der snackbar har udløbsdato 18/10 så den skal man skynde sig at spise (GB har sikkert fået dem gratis pga den korte holdbarhed, den er malplaceret så jeg synes bare det trækker ned i helhedsindtrykket...)
Jeg har ingen kæreste, men herre parfumen (hvis den dufter godt) kunne jeg jo spraye på min hovedpude og drømme sødt hehe :-p 
Jeg elsker mit hår og hårprodukter, så jeg glæder mig rigtig meget til at få prøvet den olie fra Orifludo, som iøvrigt har vundet en reward. Med i "konkurrencen" var bla. Marrocanoil som jo skulle være virkelig godt - så jeg har store forventninger til Orifludo.
Og så den der voucher til Sephora i Fields.... Jeg synes det var lidt tosset at sende den med for der er da rigtig mange der ikke lige kan sende den til én i KBH, som kan hente den lille gave for dem... NÅ, men jeg var altså bare tripple heldig. Jeg spurgte nemlig en sød Amalie som jeg har lært at kende gennem facebook (og som bor i KBH) om hun ville have den. Men det ville hun ikke...? Men hun ville hjertens gerne hente gaven for mig og sende den til mig. Seriøst, det viser altså lidt om et menneskes dybde at tænke på den måde!!!
Hun hentede en fin lak til mig. Mener den hedder Its time to rock. Og idag kom den såFor det første har hun puttet ekstra gaver i. En lak der minder om GOSH Rainbow som hun ikke selv får brugt. Virkelig? Det er en super fed effekt den giver. Og en sidste ting som viser at  selvom vi aldrig har mødt hinanden (endnu) så har hun spidset ører for at lære mig at kende. En Cupcake lipbalm!!! Jeg er pjattet med alt hvad der har med cupcakes at gøre :-p (Det er Amalie også) Jeg har ikke "smagt" på den endnu, og er ikke sikker på den overhovedet skal bruges. Der ligger så meget hjerte og affektions værdi i den dejlige pakke <3
Og så et håndskrevet brev!!! Altså jeg er helt med på alt det moderne og sårn, men må indrømme at alt det der "gammeldaws" noget det må vi sørme ikke lade gå fortabt!!!
Så var der noget med at hun farede vil i Fields, cyklede en lang vej OG kæden hoppede af cyklen. Så der ligger allerede en masse historie i de små materielle ting, fedt :-D

Om et par dage står der EFTERÅRSFERIE i kalenderen. Jeg kan simpelthen ikke vente. Jeg knokler som en besat for at få alle ting sat på plads, så jeg kan komme tilbage til en normal hverdag!!!! Og ferien skal virkelig bruges på afslapning = NEGLE! 

Har du lyst til at være medlem af GOODIEBOX og modtage en masse skønne gaver hver måned for bare 119 kr. Så gør det her. Jeg går og tripper hver eneste morgen den sidste uge i hver måned, og kigger længselsfuldt efter min GLS mand <3

3 kommentarer:

 1. Jeg tror ikke, at jeg kommer til at hoppe på sådan en goodiebox. Der er simpelt hen for mange ting i den, som jeg aldrig ville få brugt, og så er det jo ikke billigt mere. :)

  PS. Sød historie om Sephora-lakken :) Den koster i øvrigt 35 kroner.

  SvarSlet
 2. Synes det er smart med Goodiebox, men af erfaring er sådan nogle medlemspakker med for meget forskelligt ikke mig :-).
  Og dejligt med håndskrevet brev ;-).
  Skønt med nogle der hjælper èn :-). Og endnu mere skønt, at man så bliver overrasket endnu mere. Man skal nemlig værne om det umoderne og originale. Der var tider, hvor pennevenner kun var håndskrevet breve.

  SvarSlet
 3. Søde Lisa altså! Er først nu jeg ser du også har nævnt mig herinde. Store kram og det var oplevelsen værd:) Oplevede så meget den dag fordi du gav mig anledningen og så synes jeg der skulle være lidt mere end en lak i en ellers tom kuvert:) Og den der flakie lak er alt for dejlig! købte en backup fordi jeg var så glad for den for nogle måneder siden men så fik jeg købt mig en masse andre flakier så der ikke var brug for backuppen, men til spilde skulle den jo altså ikke gå!
  Håber du får hygget dig med dem<3

  SvarSlet