Sider

tirsdag den 1. juli 2014

GOODIEBOX JUNI 2014Endnu en skøn box er landet hos mig. Temaet denne gang er festival. Altså praktiske skønhedsting i praktisk størrelse. 

- Lee Stafford Dry shampoo. Jeg har fået 50 ml der står til 39kr. 150 ml 99kr. 
Den gør faktisk jobbet overraskende godt. Men den lugter, ret kraftigt og af billig herreparfume. Men hvis jeg ikke havde mulighed for at komme i bad, ville jeg helt sikkert kunne leve med lugten!! 

- So Susan Concealer Quad 180kr. En lille palette med 4 forskellige farver, så den passer til alle. Man har hverken plads til den store makeup-pung, eller lyst til at bruge en masse tid på krigsmaling. Derfor er concealer et godt lille våben til alligevel at få en pæn ensartet hud/skjule div. "problemer" ;-) 

- INK eyeshadow primer 130kr. 02 Pearl White. Jeg har swatchet den på hånden, og den virker faktisk ret "robust", så den skal nok holde øjenskyggen på plads!! Sikkert også natten over, så man ikke behøver lægge makeup igen dagen efter :-p Jeg tror faktisk også den vil kunne bruges alene. Den farver dog slet ikke meget, men hvis man blot har lyst til en lille smule lys farve. Og så er der en anelse fin shimmer i. 

-Mesauda Graffitti Top Coat 15 ml 49kr. Jeg har aldrig hørt om mærket før. Swatchede den på en enkelt negl, og den virker fuldstændig som den skal. Den krakkelérer. Det er de færreste lakker der kan holde en uge uden at chippe. Og når den så chipper ser det træls ud. Men tag en krakkelér lak med, og efter et par dage læg den så ovenpå den manicure der er ved at se slidt ud. På den måde giver du nyt liv til din manicure uden at skulle starte helt forfra. Og så er der ingen der kan se at lakken nedenunder er chippet lidt. 
Jeg har så fået den i rød ... Jeg kan ikke fordrage rød!!!! Håber der er én der vil bytte, for andre har fået andre farver. Jeg vil helst bytte til sølv, ellers lyserød/lilla(?) ellers blå. 

- Depend neglelakfjerner-pads/servietter/rondeller 25kr (pakken indeholder 32 stk) Disse er virkelig geniale!!! Ligesom vådservietter, bare med lakfjerner. Og så er de effektive. Jeg startede med at bruge 2 pads til at tage det værste på 1 hånd, og derefter 1 pad til at tage alt det sidste. Og de fjerner lakken i et snuptag!! Så der skal ca 5-8 pads til at fjerne alt lak på begge hænder. Så der er også til tæerne, og til et par gange. Det er selvfølgelig en ret dyr løsning, men tilgengæld en rigtig praktisk løsning. Den fylder ikke meget, den består af én bøtte (modsat lakfjerner OG rondeller hvis man skulle have det med i stedet) og der er ingen risiko for utæt beholder/lakfjerner der løber ud i tasken og ødelægger en masse. Og sidst, men absolut ikke mindst, så er de acetone- og lugtfri!! De lugter overhovedet ikke!!!! Og endnu mere imponerende at de er så gode, når der ikke er acetone i. 

Nivea lip butter 29,95kr. Jeg har denne i forvejen, og jeg synes den er super god! Så det er bare dejligt med en ekstra :-) 

- Jorgobé scrub mask 4,5ml. 100 ml   198kr. Jeg har endnu til gode at prøve dette mærke. Men har kun hørt positivt om det!! Og midt i en festival kunne jeg forestille mig, at det er lækkert at blive scrubbet!?! Og igen en praktisk størrelse, så man ikke skal slæbe en hel tube med! (Fik du også lige et billede af et menneske, der slæber en overdimensioneret tube afsted efter sig?? :-D ) 

Det var alt for denne gang. Og bortset fra farven på lakken er jeg super tilfreds med det hele :-) 

Hvis du også har lyst til at få en overraskelse hver måned, og trænger til at afprøve en hel masse mærker, så køb et abonnement på www.goodiebox.dk. Boxen koster 139kr, og der er altid varer til en værdi LANGT over det beløb!! 

*Boxen er tilsendt for anmeldelse

1 kommentar:

 1. Hej søde,

  du som altid laver de fineste negle.
  God box denne gang ikk! den lille nail polish er smart at have med i tasken:-)

  Charlotte fra Team Hoffbeck Blog
  http://mariahoffbeck.blogspot.dk/2014/07/bubble-nails.html

  SvarSlet