Sider

torsdag den 30. januar 2014

GOODIEBOX JANUAR 2014

Årets første GOODIEBOX er landet. Lad os først dykke ned og se hvad der er i :-)

1:NAOBAY extra nourishing rich cream. 50 ml 399kr (jeg har fået 30 ml)
2: A-DERMA sensifluid cleansing oil. 250 ml 129,50kr (jeg har fået 25 ml) 
3: MILK_SHAKE® conditioning whipped cream. 100 ml 99kr (jeg har fået fullsize 100 ml)
4: PREMAE CLEMENSY multi-vit serum. 100 ml 249kr (jeg har fået 20 ml)
5: NIVEA shower creme. 250 ml 23kr (jeg har fået 50 ml)


Dvs. 1 fullsize produkt, 1 meget tæt på (nr. 1) og 3 rejsestørrelser. 
Prøve/rejsestørrelserne er nogle gode str så man reelt kan få afprøvet produktet. Og rigtig gode størrelser til en weekend tur, børnenes sportstaske osv. 

1. håndsindtryk:
1: det STINKER!!!! Det lugter simpelthen af gammel dame med en billig og alt for gammel parfume der har været gemt væk i et fugtigt skab i 35 år. Altså damen... Med den billige parfume... Som er blevet for gammel... YRK!!! Jegkommer ganske enkelt aldrig til at åbne den bøtte igen. 
2: Jeg er slet ikke fan af sådan noget øko uparfumeret halløjsa. Jeg synes det er kedeligt! Men jeg vil gerne give mine børn nogle "fornuftige" vaner, så min 14 årige datter får den. 
3: En genganger. Milk_shake var med for et lille års tid siden. Den dufter bare SÅ godt. Af vaniliecreme/flødeskum, så jeg måtte simpelthen smage på det :D Det smager desværre overhovedet ikke i nærhen af hvad det dufter af. Øv altså!! Det gør intet for mit hår, men min yngste datter (7 år) er glad for at bruge den. En gør heller ikke underværker i hendes hår, men gør det da en anelse nemmere at rede ud. Men der er stadig en del tilbage i den forrige vi fik, så denne ryger i byttekassen. Der er faktisk rigtig mange der er glade for den, så den er i høj kurs, og jeg gemmer den til der kommer noget som er i høj kurs for mig :p (feks AUSSIE hårkuren. Fik byttet mig frem til 4 dengang den var med. Har faktisk lige brugt det sidste. *wink wink Nikolaj*) 
4: aldrig hørt om det før. Men jeg kan se det har opnået nogle gode certifikater, bla. Leaping Bunny og Cruelty Free. Den skulle lindre rødme og beskytte mod vind og vejr. Så det er da et perfekt tidspunkt at teste den!! 


5: den gode gamle klassiker. Eller ihvertfald duften. Hvem husker ikke de blå runde tin dåser med nivea-creme i. Dette er en showercreme med den klassiske Nivea duft. Det kan man altid bruge!! (Det er ikke den der "in-shower-creme" men helt almindelig badesæbe)

Og så er der en gavekode til Zalando på 100kr hvis man køber for mindst 600kr. Sådan noget kan faktisk gøre mig P**** sur, og har den modsatte virkning hos mig. IKKE om jeg gider handle dér når de er SÅ nærrige!!! 

Alt i alt er dette ikke en box der får mig til at juble. Men det er helt ok. GOODIEBOX kan umuligt ramme plet hver gang!! :-) Og det er da på en måde også enfin start på 2014, det kan kun blive bedre ;-) 

Selvom denne box ikke lige faldt i min smag, kanjeg stadig, på det varmeste, anbefale dig at blive medlem!! Det er SÅ hyggeligt at få denne box sidst på måneden :-) 
Læs mere og tilmeld dig på www.goodiebox.dk

*denne box er tilsendt af GOODIEBOX for bedømmelse

2 kommentarer:

 1. Rigtig god søndag!

  Sikke en dejlig negle blog du har her.
  Jeg er på udkig efter erfaring, da jeg hjælper min datter med en blog (http://www.mariahoffbeck.blogspot.com) hun har lige lavet et indlæg om UV manicure og har en giveaway med et Nail Shaper sæt.
  Har du erfaring med UV manicure?

  Hilsner fra Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det :-)
   Ja, jeg ved en del så du skal være velkommen til at spørge!! :-)
   Jeg har en gruppe på facebook der hedder "Negle Lir" (har også en fanside med samme navn men det er MIN og hører til bloggen her). Gruppen kan alle bruge og dele erfaringer og spørge om hjælp :-) der er ca 2600 medlemmer, så der er en del at sludre negle-hobby med :-p

   Slet