Sider

tirsdag den 2. april 2013

GOODIEBOX Marts

Jeg har skulket et par måneder med at vise min GOODIEBOX (GB). Men her viser jeg min marts box :-)
Når man er med i sådan en service, så må man være forberedt på ups and downs. Det er umuligt at lave boxe som alle vil blive ubetinget glade for hver måned!! De sidste par boxe har været noget tamme, nok også derfor jeg ikke har haft den store trang til at vise den frem. Men, marts boxen er faktisk ganske god. Tilmed er det åbningen til en ny ting som GB har indført, nemlig favoritprodukter fra supermarkedet. Jeg synes det er et spændende koncept, og glæder mig til at se hvad de finder til os.
De har valgt at starte med shampoo. Jeg har et virkelig anstrengt forhold til supermarkedsshampoo fordi det i min erfaring er virkelig elendig! Mange tror at det er billigere men det er faktisk forkert. "Frisør" shampoo kan købes en del billigere på nettet end i salonerne. Det er dobbelt så drøjt som supermarkedsshampoo, så i sidste ende er det ikke meget dyrere, til gengæld får man SÅ meget mere for pengene. NÅ, jeg vil selvfølgelig prøve Head & Shoulders og det er da muligt jeg bliver overrasket :-)
Indholdet i Marts boxen er:
* = Jeg har fået fullsize

  1. *GHD style final spray. 238 kr
  2. *Sephora nail polish. 35 kr
  3. *Head & shoulders shampoo+balsam. Pris ikke oplyst
  4. *P20 solcreme. 139,95 kr
  5. Salvador dali sun & roses duftprøve. 210 kr
  6. Van gils live duftprøve. 315 kr
  7. Rabatkode på 40% til www.shop.dennisknudsen.dk (goodie)
Er du endnu ikke tilmeldt GOODIEBOX så skynd dig at blive det :-) Jeg synes de 119 kr er godt brugt hver måned (også selvom det nogle gange ikke falder i min smag). Besøg goodiebox.dk og læs mere om konceptet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar