Sider

torsdag den 21. april 2016

STAMPING/NAIL ART MÅTTE

Jeg har i længere tid gået og overvejet hvilken stampingmåtte jeg skulle købe. Der er jo efterhånden en del på markedet (eller i hvert fald 5 jeg kender til :-p) 
Men jeg har hele tiden hældet mest til Your Magic Workshop fra Moyou London, af den årsag at den som den eneste har et opbevaringsetui. 
Selve printet på måtten er egentlig ikke af så stor betydning, og i pricippet kan man bare bruge en bage-silikonemåtte. Men jeg synes dog at printet på Moyous måtte er det mest brugbare og "rolige". Jeg kan godt lide de sorte felter hvor man kan se de lysere farver bedre. Jeg har kun lige fået den hjem idag, så jeg har ikke prøvet den. Men der findes masser af reviews på youtube. Den kan selvfølgelig købes på Moyou Londons hjemmeside, men jeg købte den her: http://beautypower.dk/butik/maerker/moyou-london-stempel-lak-white-knight-15-ml-copy/ da jeg gerne ville have den hurtigt :-p Og dét fik jeg!! Bestilt onsdag, leveret torsdag <3 (Beautypower har i øvrigt hele Moyou Londons sortiment af plader)


Jeg har også købt en Scrub Fresh fra CND, til at fjerne fedt og snavs fra neglen inden lakering. Og så var der lidt freebees med: 2 bolsjer og en cooling eye-gel. Jeg ved godt det er lidt fjollet, men det betyder altså meget for mig når der er lidt ekstra med i pakken. Jeg synes det giver sådan et dejligt signal fra forhandleren om at de sætter pris på deres kunder :-)Min 2. prioritet er Lotus måtten fra Bundle Monster http://www.bundlemonster.com/silicone-nail-art-manicure-work-station-lotus-mat.html?_nosid=1&selected_attributes=eyIyMzUiOiI3MDAifQ,, Den kommer også i en slags "etui", men det er bare en kasse af tyndt pap (som bliver mast under forsendelsen), så slet ikke så fin og solid som Moyous etui. Tilgengæld kan jeg bedre lide printet på måtten, da det er endnu mere "roligt" og stadig har de sorte felter man kan bruge til lyse farver. Jeg ved så ikke hvor ofte man får brug for centimetermålet, men det fylder jo ikke så meget, så det er jo fint det er der hvis man skulle få brug for det. 

Har du en stempelmåtte? Hvis ja hvilken, og hvorfor valgte du netop den? :-) 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar