Sider

mandag den 11. januar 2016

YANKEE CANDLE - BUNDLE UP - REVIEW

Jer er, som tidligere nævnt, stor fan af duftlys i god kvalitet.

Jeg køber mine Yankee Candles på www.shopping4net.dk som har et fornuftigt udvalg. Og det er det billigste sted jeg har kunnet finde. Hver måned har de 3-5 forskellige varianter nedsat med 30-50%. Og der er fri fragt (nye kunder får også 50kr rabat på en valgfri vare). Så jeg erhvervede dette lys for ialt 159kr (Large jar). 

Jeg savner reviews af de forskellige dufte. Det synes jeg er svært at finde ... Og selvom jeg er virkelig dårlig til at beskrive dufte, så har jeg besluttet at lave reviews alligevel. Og jeg bliver jo kun bedre ved at øve mig :-p

Jeg har netop fået BUNDLE UP, fra Vinter 2015 kollektionen, ind ad døren 


Om Bundle Up siger Yankee Candle: En varm vinterlig duft der vækker minderne om frost og varmt tøj. En snert af citrus giver den knitrende fornemmelse af nyfalden sne til lag af nyvasket tøj. (Frit oversat)

Og jeg kan kun sige at den dufter helt fantastisk!! Lige præcis som beskrivelsen nævner. Den minder på ingen måde om Clean Clean Cotton, der også dufter af nyvasket tøj! Bundle Up er en "varmere" version, men stadig en frisk duft. Dens scent throw (duftafkast. Der findes ikke rigtig et passende dansk ord for det) er kraftig og lækker. 

Det er desværre allerede udsolgt (også på Yankee Candles egen side). Men det er ikke utænkeligt at det kommer igen, måske med et andet navn. (Det hænder at Yankee Candle genudgiver tidligere populære dufte i nye kollektioner). Eller måske kan du være heldig at finde det et andet sted. Det er i hvert fald pengene og evt. jagten værd!! 

*indlægget er ikke sponsoreret og indeholder ingen affiliate links. Produktet er købt for mine egne penge og min mening er helt og holdent min egen. Hverken Yankee Candle eller shopping4net kan stilles til ansvar for det skrevne. 

This post is written in danish (Denmark DK). Use Google Translate if you want to read it in your own language. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar