Sider

onsdag den 13. januar 2016

GO SCRATCH IT - MONTHLY MANI KIT

Jeg har i lang tid ledt efter en subscription service (månedligt abonnement) der var negle-relateret. Og langt om længe faldt jeg over firmaet Go Scrach It der laver nail wraps. Det er god kvalitet, lavet af rigtig neglelak, og altså ikke plastik som mange (de fleste?) andre. 
I den lille månedspakke jeg har valgt er der en pakke wraps, en neglelak og en ekstra neglerelateret ting som kan være hvad som helst. Jeg giver ialt 100kr (15$) for det, og det synes jeg er rigtig billigt!! Hver måned får man så en email hvor man skal vælge næste måneds wraps ud af 3 muligheder (neglelakken og den ekstra ting kan man ikke vælge). 
De wraps man får i månedspakkerne er Limited Edition, og ikke til salg enkeltvis på hjemmesiden. (Næste gang gemmer jeg valgmulighederne, så I kan se hvilke wraps jeg kunne vælge imellem)

Min pakke denne måned ser således ud:


Color Club i farven Dark and Handsome. En rigtig flot klassisk grå, MEN!! Denne dufter af "cologne" når den er tør (scented nail polish). Jeg er ikke helt sikker på hvorfor den dufter af herreparfume, måske fordi mænd kan bruge den? 

En pakke wraps (16 stk. 2 ark med 8 på hver) hvor de fleste er pink med lidt pynt, 2 (på hver ark) med store pink blomster (på hver ark) og 2 hvide med sådan en babushka-agtig dukke (på hver ark). Hver pakke indeholder desuden en mininrosenpind og mini neglefil.

Og sidst en bøtte med 32 stk lakfjerner pads fra mærket Ginger+Liz. Disse er acetonefri og tilsat arganolie. 

(De 2 katte i baggrunden fik jeg i julegave af mine forældre. Den bedste gave, udover dem fra mine børn, jeg har fået i lang tid. De ved jeg er bidt af en gal kat :-p Og sjovt nok opdager jeg først nu, da jeg kigger på billedet, at den lille står med ryggen til HAHA!!!) 

Jeg indsætter lige billeder af de 2 tidligere pakker jeg har modtaget


Har du lyst til at prøve, eller bare læse mere, eller bare købe deres wraps kan du finde dem på https://www.goscratch.it/ (og man får 20% på første køb).

*indlægget er ikke sponsoreret og indeholder ingen affiliate links. Produktet er købt for mine egne penge og min mening er helt og holdent min egen. Go Scratch It kan ikke stilles til ansvar for det skrevne. 

This post is written in danish (Denmark DK). Use Google Translate if you want to read it in your own language. 
Ingen kommentarer:

Send en kommentar