Sider

tirsdag den 14. april 2015

DUFTVERKET HAUL #4 & MY STASH


I påsken havde www.duftverket.dk 20% rabat, så det var jeg nødt til at benytte mig af :-) 


Denne gang blev det til en hel plade White Wanilla Woze. Jeg har tidligere haft en tester af denne, og den er god!! Derudover 2 plader som jeg ikke tidligere har prøvet. 1 LavenDemon og 1 Oki Doki Lemon & Moss. 

Da jeg første gang havde duftet til Duftverkets produkter, bestemte jeg mig for at jeg ville afprøve hele deres sortiment!! 
Normalt har vi nogle dufte vi går mere efter end andre, men det stod jo helt klart for mig, at Duftverket altså slet ikke kunne sammenlignes med andre roomscents. 
Feks. er jeg slet ikke til søde dufte som Vanilie og den slags, fordi jeg forbinder det med sådan nogle kunstige og kvalmende lugte (Ja, lugte! Ikke dufte)  Men hvis jeg feks dufter til en rigtig vaniliestang, så dufter den jo skønt. Eller et blåbær, det dufter jo også dejligt, hvorimod duftlys, roomsprays osv med blåbær/blueberry er en helt anden lugt. 
Derfor er man nødt til at smide sine erfaringer til side når man udvælger sine dufte hos Duftverket. Og istedet tænke på de forskellige ting i deres oprindelige duft. Og jeg er blevet possitivt overrasket gang på gang!! De dufte jeg normalt ikke ville købe, er dem jeg har gemt her til sidst. Når jeg ser duften lemon og lavendel, så tænker jeg på toiletrens. Ikke ligefrem  noget jeg har lyst til hele mit hjem skal dufte/lugte af :-D Men igen er LavenDemon på ingen måde at sammenligne med toiletrens!! Den dufter simpelthen af den skønne duft fra skallen af en citron blandet med en dejlig blomsterduft. 
Jeg er en skovl til at beskrive dufte, så det er ikke noget jeg vil gå i dybden med!  
Oki Doki Lemon & Moss har jeg ikke haft i brænderen endnu, og jeg har erfaret at man ikke kan vurdere duften på den kolde voks. For duftolierne udvikler sig først når de bliver opvarmet. 

Duftverket eksperimenterer hele tiden med nye dufte, og i en periode har de reklameret  med at man kunne få en snigpremiere af Mariine 5 med i sin bestilling. Marine5 kommer i produktion inden længe. Derudover er de også rigtig interesseret i at modtage forslag, og jeg har jo en helt stor kærlighed for duften af jasmin og earl grey/bergamote, så det har de prøvet at lave en duftvoks med. Det blev så grøn the med jasmin istedet, men denne kommer desværre ikke i produktion, da ejeren ikke synes den dufter som ønsket. Faktisk synes jeg den dufter utrolig godt! Dog ikke af jasmin som forventet, og jeg kan ikke forklare hvad det så er den dufter af ;-) Men jeg er sikker på at de nok skal komme frem til den rette duft med jasmin :-) 

Jeg mangler kun 6-7 forskellige dufte nu, inden jeg kan sige at jeg har prøvet hele deres hidtidige sortiment :-p 


Man kan oprette en huskeliste under sin profil, det er jo ret smart :-) 

Mit Duftverket stash lige nu ser således ud: 

Det er en ret lækker samling, men der er rigelig plads til flere!! :-p 
Jeg har lige prøvet Marine5 mens jeg skrev dette indlæg, og selvom ocean dufte ikke normalt er noget jeg går efter, så MÅ jeg bare have en hel plade af denne for den er bare tosset god!! <3 

Lidt shopping fifs til www.duftverket.dk:

- tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag en 10% rabatkode til brug på din første ordre. 
- gem beholderne fra pladerne. Når du har 10 tomme kan du sende dem til Duftverket og få 2 plader gratis. 
- anmeld duftene i webshoppen og modtag en 20% rabatkode til brug når du ønsker. 
- like deres facebook-side så er du med på hvad der sker af nyheder, tilbud osv. 

Jeg vil SUPER gerne have noget feedback fra hvem end der læser dette :-) Hvad er Jeres holdninger og oplevelser omkring roomscents? Kender I til andre danske  blogge hvor man kan læse om div. roomscents? :-) 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar