Sider

fredag den 2. januar 2015

TANGLE TEEZER COMPACT

En hårbørste er absolut ikke bare en hårbørste!!! Og slet ikke når ens hår er den "kropsdel" man er mest stolt af, og denne "kropsdel" kræver særlig meget pleje da det er meget langt, meget tykt, kruset og krøllet.
Så for 3-4 år siden købte jeg min første Tangle Teezer og det var kærlighed ved første blik!! 
Jeg mister langt færre hår ved hårbørstni g. Det sidste års tid begyndte den at se lidt slidt ud, men fungerede stadig så der var ingen grund til at kassere den. 

Så skete der det, for ca 6 uger siden, at min Tangle Teezer simpelthen forsvandt!! Piizzt væk!! :-O 
Men jeg var blevet vandt til at bruge den, så jeg havde glemt hvor anderledes den var, og da den blev væk tænkte jeg at jegnok bare kunne bruge min gamle hårbørste ... Ak og ve, så meget hår jeg måtte pille ud af børsten hver gang :-/ Og min 8 årige datter peb hver gang håret skulle børstes!! Jeg er ikke selv ømskindet i hovedbunden overhovedet, men det var faktisk så slemt at jeg selv skulle tage tilløb til at børste mit hår ....
I sidste uge besluttede jeg så at det var tid til at købe en ny Tangle Teezer!! Og den komidag :-p 


Mingdmle TT var den "almindelige". Den tabte jeg faktisk ret tit fordi den er stor (har set på youtube at det gør alle andre også). Så jeg valgte denne gang st købe den der hedder Compact, også fordi den var i denne monster lækre lilla farve <3 Børsten er mindre, og så har den en beskyttelses "hætte" man kan sætte på, så tænderne ikke bliver bøjet = længere holdbarhed (det var netop der mingamle børste begyndte at virke slidt).

Jeg skulle naturligvis prøve den med det samme!! Og NU kunne jeg virkrlig se, mærke og hudke alle fordelene!! Ikkenok med at den knækker færre hår, så bliver håret også meget mere blank og blødt at røre ved! 
Grunden til at den ikke knækker hårene er fordi tænderne er blødere end normale hårbørster. Så når TT rammer et filter bøjer tænderne istedet for at blive tvunget igennem. Der er også 2 længder tænder som hjælper med at filter bliver udredt mere skånsomt. 

Priserne er efterhånden ret lave. Jeg gav 77kr for denne. Mener jeg gav knap 200kr for nogle år siden. Men google den, for der er altid tilbud et eller andet sted :-) 

De varmeste anbefalinger herfra!!!

#Ilovetangleteezer


Ingen kommentarer:

Send en kommentar