Sider

mandag den 7. oktober 2013

GOODIEBOX SEPTEMBERJeg har "glemt" at vise Jer de seneste boxe jeg har fået, shame on me!! Så det skal jeg være bedre til fremover ;-) 

Denne gang er emnet "the brit box" og vi fik således forskelligt make-up fra de kendte (og semi kendte) engelske brands. 


1: LOOK BEAUTY STATEMENT EYES 39,95 (35,22kr)
2: LOOK BEAUTY MATTIFY ME 89,95 (70,35kr)
3: MUA TRIO LIPGLOSS 39,95 (22,05kr)
4: LOOK BEAUTY CHEEKY TRIO 89,95 (70,35kr)
5: FASHIONISTA SECRET GEL EYELINER 24/7 STYLE 69,95 (52,92kr)
*alle er fullsize produkter. 
** priserne som GOODIEBOX har oplyst på kortet er lidt højere end de reelle priser. Jeg tror det er fordi de har fordelt portoen ud over de forskellige ting. Den første pris er GB's oplyste pris. Den sidste pris er det varen reelt står til i webshoppen. (Dertil kommer fragt som ligger på ca 50kr fra begge webshops. Mua.co.uk og lookbeauty.co.uk) 

Jeg ved ærlig talt meget meget lidt om make-up, og bruger det også ret sparsomt (trods adskillige gode intentioner om at prøøøøøve at bruge lidt mere og oftere!!) Men jeg følger med så godt jeg kan i både danske og internationale trends. 
Jeg har læst at ihvertfald MUA skulle have nogle særdeles gode produkter ind imellem, og mon ikke det andet mærke, Look Beauty, også har nogle "best-sellere". Drt er ihvertfald superbilligt - det vi hsr fået i boksen er feks på tilbud til halv pris lige nu, så man kommer rigtig langt for bare 100kr. 

Jeg er på ingen måde skuffet over boksen, men fordi jeg ikke er make-up bruger (sådan rigtigt) så er det naturligvis ikke min favoritboks. 
Min 6-årige datter er DØD misundelig over hver eneste GOODIEBOX jeg får. Ind imellem har hun fået lov at få en ting fra boksen, feks små shampoo- og cremeprøver er et stort hit. 
Men denne gang har hun simpelthen fået lov at få hele boxen, og jeg kan slet ikke beskrive hvor glad hun blev :D 
Hun har en make-up kuffert fra fætter BR, men dét er virkelig elendig make-up, så jeg har løbende givet hende lidt forskelligt "rigtigt" make-up. BEMÆRK: hun har IKKE make-up på i offentligheden. Det bliver KUN brugt til leg, derhjemme, og ikke særlig ofte. 

En anden ting man får ud af medlemskabet, er selve æsken det hele bliver sendt i. Det er en meget solid papæske. Farverne og størrelserne skifter. De er jo rigtig gode til både opbevaring og gaveæsker. Denne gang var den blå. Det er ikke lige en farve der passer ind i mit hjem, så jeg så straks en DIY mulighed ;-)


I feks Tiger har de løbende hylde-papir i forskellige designs. Der er klister og måle-tern på den ene side, så der skal kun bruges en saks. 


Har du lyst til at forkæle dig selv lidt ekstra, så tilmeld dig på goodiebox.dk. Der er ingen binding, så du kan feks også bruge servicen som en gave til en du holder af. 

En af de nærmeste dage vil jeg vise Jer, og fortælle om, en anden hyggelig og kvindelig ting. Og så håber jeg på, at jeg snarrest får rum til at lave negle-indlæg igen :) 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar