Sider

onsdag den 17. februar 2016

GOODIEBOX FEBRUAR 2016

GOODIEBOX fejrer 4 års fødselsdag. Kæmpe stort tillykke :-) Og en stor fed tommelfinger op for hele teamet bag GOODIEBOX! I de 4 år har vi set andre beautyboxe komme og gå, men GOODIEBOX har hele tiden stået stærkt. Og har man haft fornøjelsen af at tale med kundeservice eller nogen af de andre bag GOODIEBOX, står det helt tydeligt klart hvorfor. De er yderst professionelle!! De har fingeren direkte på pulsen i mode/skønhedsverdenen, samtidig med at de er helt på bølgelængde med os små blegfede danskere. De er helt sikkert ikke kommet sovende til succesen. Enhver kan vidst sige sig selv, at det er umådelig svært at få firmaer/brands overbevist om at det er god reklame for dem at sponsorere produkter til en beautybox i vores lille bitte Danmark - hvor afkast fra reklamer er minimal. Men ikke desto mindre, så har GOODIEBOX altså hver måned i nu 4 år, præsteret at sende en box ud fyldt med gode sager. En kæmpemæssig stor tak skal i hvert fald lyde fra mig, og jeg håber I/GOODIEBOX har mange succesfulde boxe forude også :-) 

GOODIEBOXEN for februar, altså 4 års jubilæumsboxen ser således ud:


Det første man ser er en super sød box pyntet med konfetti. Og selv boxene som tingene kommer i, har et hav af anvendelsesmuligheder. Den er lavet af meget kraftig materiale og derfor robust. Oftest er de bare en enkelt farve og ikke så festlige at se på, som feks denne konfetti-box. De ensfarvede bruger jeg til sortering af alverdens ting i skuffer og skabe. Feks. makeup, smykker, duftlys, neglelak, perler, knapper osv osv. Men de flotte, som feks denne konfetti-box skal helt sikkert stå fremme :-) 

Indholdet (min 16 årige datter stod ved siden af mig da jeg åbnede den, så jeg nåede kun at få 2 ting til mig selv, alt det andet hapsede hun :-p ) 

EYLURE naturals no. 031 59,95kr @eylureofficial 
Virkelig flotte øjenvipper med en tilpas længde så de ikke ser så kunstige ud. Det kunne jeg virkelig godt tænke mig blev en trend ;-) Og fordi de er så naturlige kan jeg gå med til at min datter bruger dem ...

UNANI Dermo Defense Face Mist 125 ml. 175kr. 
Jeg er ret vild med disse face mists og bruger dem især om sommeren. Når man ligger/går/står og steger i solen er det virkelig lækkert med sådan et kølende pust i ansigtet. Desuden dufter denne suuuuuuuper skønt, men ganske let så det ikke føles som parfume man sprøjter i fjæset :-p

BEAUTYBLENDER® The Original Beautyblender 129,95kr @beautyblender
Jeg er slet ikke i tvivl om at mange GOODIEBOX kunder hoppede og dansede af glæde da de så denne i boxen (ligeså gjorde min datter og sagde HAPS). Jeg har kun hørt godt om beautyblenderen, og den er hypet som ind i himlen!! Der skulle efter sigende også være stor forskel på de beautyblendere der findes, og originalen her er, så vidt jeg har hørt, den eneste der er god. Og så synes jeg altså det er imponerende at et så stort brand, et så kendt og hypet produkt, er endt i vores GOODIEBOX. Det er altså godt gået Goodie-team <3 

BEAUTYBLENDER® Solid Blendercleanser 155kr @beautyblender
En smart lille sæbe/cleanser til at rengøre pensler, beautyblenderen og andre makeupværktøjer. 

EUCCERIN Hyalyron-Filler CC Cream 50 ml. 219,95kr. @EucerinDK
En farvekorrigerende dagcreme med SPF 15. (OBS: at der er SPF i din foundation gør ikke at du må udelade solcreme!!! Man bruger jo kun et ganske let lag foundation/pudder og det er simpelthen ikke nok til at beskytte huden mod solens skadelige stråler. Så husk altid at bruge et SPF produkt som du kan mætte huden godt med) 
Vi har efterhånden fået rigtig mange produkter fra Euccerin i vores boxe, og hallelujah for det! Det mærke laver SÅ skønne produkter. 

BALANCE ME Restore And Replenish Cream Cleanser 125 ml. 230kr. @BalanceMeDanmark

BRUGSVEJLEDNING: påføres tør hud med fingerspidserne eller en vatrondel. Hvis man ønsker kan man tilsætte lidt vand og massere produktet ind for at opløse makeup og snavs. Kan fjernes men enten en tør ansigtserviet/vatrondel etc. eller skylles af med vand. 

Jeg måtte på nettet for at finde en vejledning da det ikke står på tuben - er det ikke underligt? Men altså en mild rensecreme med essentielle fedtsyrer, antioxidanter og vitaminer. Til alle hudtyper. 

EGYPTIAN MAGIC All Purpose Skin Cream 59 ml. 189kr.  @Egyptian_Magic
En multitaskende "creme" der kan bruges til ALT! Natcreme, spaltede spidser, tørre læber, strækmærker osv. osv. Grunden til jeg skrev creme i anførselstegn er fordi konsistensen er ligesom vaseline og ikke creme. Jeg er vokset op med en mor der altid havde en læbepomade (Den blå, originale fra Labello) på sig, og den blev brugt til alt. Tørre læber, sår, neglerødder, forbrændinger osv. osv. Og det hjælper!! Det virker både smertelindrende og såret heler meget hurtigere! Egyptian Magic minder også om læbepomade, så jeg kunne forestille mig at Blå Labello og Egyptian Magic indeholder nogle af de samme ingredienser. 

Sådan så altså denne måneds box ud. Endnu en super lækker box!! - som jeg dog ikke selv fik lov at nyde meget af denne gang ;-) 

Hvis du endnu ikke abonnerer på boxen, så går du altså glip af noget!! Så afsti afsted med dig, ind på www.goodiebox.dk hvor du kan læse om konceptet og tilmelde dig :-) 

NB: nogle af mærkerne har en instagram profil. Deres brugernavn står anført efter produktet, altså det der starter med @. 

*Boxen er sponsoreret til mig af GOODIEBOX til anmeldelse. Indlægget indeholder ingen affiliate links. Det skrevne er mine egne ord og holdninger, og GOODIEBOX kan ikke stilles til ansvar herfor. 

This post is written in danish (Denmark DK). Use Google Translate if you want to read it in your own language. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar