Sider

mandag den 24. december 2012

OG VINDEREN ER



Mine 2 små nisser har fundet 2 vindere af min jule-giveaway, som egentlig er foregået ovre på min facebook fanside. Men man må vidst nok ikke offentliggøre fulde navne på fb, så derfor gør jeg det da bare her ;-)

Se, videoen hvor de 2 vindere bliver udtrukket, og gaverne åbnes. Det er neppersnails.dk der har sponsoreret de 2 super lækre julegaver :-) Endnu engang en stor stor tak til Neppers Nails, det har været en fornøjelse for mig at kunne udlove så skønne præmier!!




Tillykke Celina Søvang og Agnes Kjøller Lønborg, send mig en privat besked på facebook med Jeres adresser, så sender jeg præmierne til Jer.

Til alle Jer andre - tak for Jeres deltagelse og hav en rigtig fantastisk aften!! :-)

Glædelig jul



2 kommentarer:

 1. Igen, tak til nissepigerne for at trække mit navn! Jeg har idag prøvet 'Manicure Shakers' i et neglebad, og det var skønt! Jeg har også lige skrevet om det, taget nogle billeder og henvist til din blog, som tak :)
  Glædelig bagjul!

  http://nailitagnes.blogspot.dk/2013/01/vinterforklelse-med-julegaverne.html

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er glad for at læse at du synes om produkterne :-) Jeg var heller ikke i tvivl da Neppers Nails spurgte mig hvad jeg kunne tænke mig som præmie - vi piger giver os selv for lidt luxus tid ;-)

   Tak for linket, det vil jeg fluks lige læse :-)

   Slet