Sider

søndag den 19. august 2012

MINE SMYKKER

Jeg er tidligere blevet spurgt om jeg havde billeder af mine smykker, som jeg selv laver. Det har jeg haft, men min gamle PC hvor de lå på, afgik ved døden for et par måneder siden...
Så jeg har taget lidt billeder af bla. min "smykke-væg".
 Hvis der er nogen, der har sådan et "træ" de gerne vil sælge, så må I meget meget gerne kontakte mig. Jeg vil SÅ gerne have et par stykker mere!! :-) Det er købt i Netto eller fakta for en del år siden. Oprindeligt er der små billedrammer til, som man hænger rundt omkring på grenene.
 Stort set alle øreringe har jeg selv lavet. Der er max 5 par, som er købt færdiglavet.

Jeg mangler "arme" til mine armbånd, det er lidt træls de hænger så tæt og er svært at få fat i de bagerste.
Jeg prøvede på at tidspunkt at sælge via min hjemmeside, www.thestrupskager.dk, men der var slet ikke salg i det. Sidste sommer var det stort set også ALLE danskere af hunkøn der sad hjemme i deres stuer og producerede smykker ;-)
Spørg løs hvis du har brug for inspiration eller andet :-)

9 kommentarer:

 1. Hvor er det flot... Jeg bruger de sammer knager fra Netto til mine lange kæder - de er så fine i farven :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg drømmer om hel væg fyldt med alverdens sjove og flotte knager - til at hænge smykker på :-p

   Slet
 2. Nej hvor er det altså bare en smart måde at opbevare sine smykker på! Mine ligger bare i et almindeligt smykkeskrin, men så får man jo aldrig rigtig set dem, når de bare ligger der.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej nej nej, stakkels smykker! Kan du så få dem op/frem, så deres skønhed kan nydes ;-)

   Slet
 3. Med hensyn til de der armbånd, og du ikke har nok plads, så tjek lige det her ud.. :-)

  http://www.ebay.co.uk/itm/Top-Quality-Velvet-T-bar-Bangle-Watch-Bracelet-Jewellery-Display-Stand-Holder-/110892580986?pt=UK_Jewellery_Watches_JewelleryBoxes_Supplies_CA&hash=item19d1b6807a

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Vicki :-) Men den er kun 23 cm lang, dvs ikke længere end dem jeg allerede har...
   Så til mine armbånd skal jeg have fundet på en helt anden løsning. Også så jeg ikke skal tage de forretse 20 armbånd ned, for at få fat i de bagerste :-)

   Slet
 4. Fede smykker, og hvor ser det fedt ud på den måde de er opbevaret :-) Jeg har også i tusindvis af øreringe (og lidt halskæder og armbånd) Jeg har sådan en bast?kurv der står i et åbent rum på mit badeværelse, den har et hvidt dækken??? over sig. Dvs. der kan ligge armbånd i kassen ( ja, man ser dem desværre ikke) og udenpå er der sådan nogle små huller i forskellige størrelser, og heri hænger alle mine øreringe. Lidt sammenmast.. fordi der er så mange. Er helt vild med det der træ. Må holde øje med Netto - de har ofte de samme varer år efter år.

  SvarSlet
 5. Sikke flotte smykker! Du er godt nok kreativ:) Jeg er netop gået i gang med smykkefremstilling derhjemme, og det er fedt at have lidt inspiration! Hvor køber du dine perler og materialer henne?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Katrine :-)
   Jeg har desværre mistet lysten lidt det sidste års tid... Jeg køber/købte hos Pedersen Smykker i Norge. Jeg har faktisk lige pakket en stor taskefuld som jeg gerne vil have solgt. Jeg vil ikke tjene på det, bare gerne af med det :-) så hvis du er intereseret kan du sende enmail til mig på neglelir@gmail.com

   Slet