Sider

søndag den 17. februar 2013

3 X BARRY M

Jeg har swatchet alle 3 Barry M lakker fra mit ASOS haul i én og samme manicure.


 På 3 af fingrene har jeg Gold Mine Glitter på. Det er en sort creme med masser af små guld stykker i. Den var ret slimet/grynet at påføre men det var faktisk ret nemt at få den pæn. 2 almindelige lag skulle der til for at dække. Tørretiden var ikke den hurtigste, men slet ikke så langsom at det var irriterende.


 På ringefingeren ville jeg lægge Ruby Glitter (sort med pink hexagons) men der blev jeg snydt :-p jeg troede det var en sort creme med pink glimmer stykker i, ligesom Gold mine Glitter. MEN det er sørme en klar base med bittesmå sorte glitter stykker samt store pink og sorte flager/hexagons. Nå, men så kunne jeg jo få swatchet den 3. Barry M lak jeg købte også. Så på ringefingeren er der 2 lag Strawberry Ice Cream og et enkelt lag Ruby glitter ovenpå.



Fra venstre: Barry M. Gold mine glitter. Barry M. Strawberry ice cream. Barry M. Ruby glitter

Det er mine første Barry M. lakker og jeg er vildt glad for alle 3!! :-)

Er der en Barry M. lak jeg bare SKAL eje, eller hvilken Barry M. er din favorit?

fredag den 8. februar 2013

Rabat KUN IDAG

Tillykke til neglelak.com der fejrer 1 års fødselsdag idag :-)

Der er 20% rabat på alt med koden RABAT20. En god mulighed for at få købt feks. Deborah Lipmann.

Fortæl mig gerne i kommentarerne hvad I køber :-p

onsdag den 6. februar 2013

ASOS HAUL

Jeg har handlet på asos.com for allerførste gang + jeg købte min(e) allerførste Barry M lak dér :-) Jeg havde egentlig slet ikke noget på ønskesedlen, men faldt alligevel over et par lakker (og andet skønheds lir) som jeg godt kunne tænke mig at male mine negle med.

Strawberry ice cream

Gold mine glitter

Ruby glitter 

Lavender love

Den 1. og den sidste manglede jeg rigtig meget i min samling!! Jeg er ikke fan af pink og lyserød, men jeg synes at denne er flot uden at være for barbie agtig. Og den sidste, den lilla... Oh my god!! Hold nu op hvor er den flot!! Jeg kan kun finde 1 swatch af den på google og jeg forestiller mig at det er fordi den kommer til at se helt almindelig hvid ud på billeder. Den er også meget meget lys. Endda i flasken ser den næstem hvid ud. Men når den kommer på neglen er det tydeligvis en pastel lilla. Jeg tror den kommer til at bo fast på mine negle hele foråret :-)

ASOS er kendt for at være sløset med indpakning, og min forsendelse var ingen undtagelse:

 Lakkerne lå bare løst og rodede rundt i papkassen.


Ikke nok med at ASOS er nærrig med bobbelplast (eller andet at pakke tingene ind i), nææh tape er de også nærrige med så post danmark har været nødt til at sætte tape på kassen... Mine produkter var heldigvis uskadt!! :-)