Sider

mandag den 31. december 2012

TILLYKKE MED FØDSELSDAGEN FAR

 Min far viser altid stor interesse for min neglepassion. Spørger ind til, med hvad og hvordan jeg har lavet dit og dat. Men han forstår/begriber vidst ikke helt, hvad jeg svarer ;-)

 Nå, han havde fødselsdag d. 28 december og jeg havde planlagt at ville pynte mine negle med hans helt store passion, BMW!! Jeg er virkelig ikke nogen stor kunstner udi frihåndstegning og da slet ikke på så små lærreder. Men det er også ofte tanken der tæller - siger vi bare.

 Skæbnen syntes så, at natten til d. 28 december skulle være min tur til bræksyge :-/ Så jeg måtte blive hjemme i min seng! Jeg ville bare så gerne have lavet de negle, og i det mindste så bare sende billedet til ham på hans fødselsdag. Men bræksyge og den kraftige lugt fra neglelak er virkelig NO GO. Sidst på dagen synes jeg alligevel jeg ville give det et forsøg, så jeg satte sådan en blæser op (som vi bruger om sommeren) og satte den på "blæs for fuld skrald så jeg ikke kan lugte lak!!" Men jeg måtte alligevel opgive...
Så det blev først igår jeg fik lavet dem. Bedre sent end aldrig så da ;-)

Værsgo far, tillykke med fødselsdagen :-)

KLIK PÅ BILLEDET FOR AT SE DEM STØRRE/BEDRE




Tekniske specifikationer:

Den blå lak er min nyeste lak, Blue Bells Ring fra China Glaze (Holiday Joy 2012). Det er en metallic superlækker in your face blå! OG så er det endda en onecoater.
Den sølvfarvede er Give Me The First Dance fra Nicole By OPI (fra Justin Bieber mini kollektionen). Det er endda også en onecoater.

 Jeg ELSKER miniudgaver af alt muligt. Men især neglelak. Og OPI laver altid en pakke med 4 mini´er fra alle deres kollektioner. Desværre er der kun 3,75 ml i. Jeg har vidst brugt denne 4-5 gange, og jeg tvivler på at der er til en hel omgang mere. Og eftersom det var en limited er den nok umulig at få fat i, MEN så er det heldigt at Tiger´s sølv (nr. 18) er fuldstændig komplet magen til!! Altså man kan INGEN forskel se, overhovedet. Så kan jeg bare hælde Tigerlak i den lille flaske og lade som om jeg har maaaasser af Justin Bieber lak :-D

 På den anden hånd har jeg modsat farvekombination, altså blå på alle negle undtagen ringefingeren som er sølv (og intet logo).

 Den sorte cirkel i BMW logoet har jeg lavet med en sort neglelak-tush som jeg købte i Netto for lidt tid siden. Jeg er virkelig imponeret over hvor god den er. Man ligesom pumper noget farve ud i spidsen og så kan man tegne super tyndt og fint med den. Nogen der ved hvor man køber sådanne tusher henne? Det skal ikke være 2-way pens, men fuldstændig som en tush...? Nå, inde i logoet har jeg så bare, med en striper-pensel, malet med den blå lak. På det billede jeg fandt som inspiration var linierne lavet med stripintape, men mit logo blev for lille til at det overhovedet var muligt at få tape ind i.

Dette blev så det sidte indlæg fra mig i år. Der har ikke været overskud til at lave nytårsnegle. Faktisk har jeg selv fuldstændig skippet at holde/fejre nytårsaften. Jeg har lånt begge børn ud så de kan feste alt det de overhovedet har lyst, og for mig er det bare en hvilken som helst anden aften. Skønt :-p Men jeg synes dog alligevel jeg ville have lidt ekstra at hygge med til aftenskaffen


Øjnene synes det ser enormt lækkert ud!!! Maven synes vi skal gemme det til en anden dag. Argh lyseslukker, buuuuh!! ;-)

Rigtig godt nytår til Jer alle - vi ses i år 2013!

PS: Har du husket at tjekke, om du var én af de heldige vindere af min super super lækre give away, sponsoreret af Neppers Nails?

onsdag den 26. december 2012

GOODIEBOX DECEMBER

ADVARSEL: Afsløring af denne måneds box, så hvis du ikke har modtaget din endnu, FORLAD SIDEN!!








Inden jeg afslører billeder, kan jeg lige fortælle om min nye facebook gruppe: GOODIEBOX & MYBEAUTYBOX BYTTE-CENTRALEN.
I denne gruppe, kan man bytte sig til ubrugte ting der har været med i de forrige boxe. Så har du nogle ting liggende, lav et album i gruppen, og byt dig frem til noget du hellere vil have :-) Der er ikke så meget gang i gruppen endnu, vi skal have nogle flere medlemmer, og medlemmerne skal lige have tid til at oprette mapper. Jeg synes selv det er en genial idé, for der har været nogle ting i de forrige boxe som jeg vildt gerne vil have mere af, og der har været nogle ting som bare slet ikke har været noget jeg kan/vil bruge.
Det er ikke tilladt at afsløre indhold fra boxe, før en uge efter de er udgivet. Dette er der nogle enkelte personer som har meget svært ved at acceptere og desværre gik der hønsegård i den, allerede da gruppen var et døgn gammel... Den ene person valgte heldigvis at forlade gruppen. Men jeg undrer mig virkelig over at der er nogen der direkte finder glæde i at ødelægge overraskelsen for andre :-( På goodiebox´ fanside, er der også nogle bloggere der linker til deres blog allerede få timer efter de har modtaget deres box, og når man klikker ind på indlægget får man smidt billeder af indholdet lige i fjæset!!! Der er INGEN mulighed for at nå at slippe væk hvis man vil undgå at få indholdet afsløret. Altså...
En anden "regel" i gruppen er, at det ikke er en debatgruppe hvor indhold, service osv. fra de respektive boxe skal debateres. Dette må foregå på boxenes fan-sider, samt de allerede eksisterende debatgrupper Skønhed og Tips og Negle Lir. Formålet med gruppen, er udelukkende byttehandler :-)

Nå, lad os så komme til sagen! :-)

Har du endnu ikke fået din box - hvad laver du så her endnu? Smut pommesfrites :-p



GOODIEBOX - DECEMBER.


Allerede inden man åbner boxen er der goodies :-p En DVD med trin for trin vejledning til 4 forskellige looks. Der står at den kan bruges af både nybegyndere og øvede. Jeg har ikke set den endnu, så om den er noget værd ved jeg ikke. Uanset, så er prisen fuldstændig vanviitig! 249 kr... For 45 minutters trin for trin med Dennis Knudsen. Undskyld mig, men det kan den simpelthen umuligt være værd, og jeg synes faktisk det er lidt (meget) klamt at han har så høje tanker om sig selv...

Til gengæld, når man så får løsnet sløjfen og tager låget af, så er der åbnet for et lille paradis ;-) Denne box indeholder nemlig en masse små lækre sager:



* = jeg har fået fullsize

  1. * DENNIS KNUDSEN MAKEUP DVD.  249 kr.
  2. * RIMMEL LONDON SCANDALEYES MASCARA. 89,95 KR.
  3. * ORIFLAME BEAUTY COLOR PRO EYE SHADOW TRIO. 142 KR.
  4. * SILHOUETTE COLOR BRILLIANCE GLOSS SPRAY. 109 KR.
  5. * EASY SUN SERVIET. 10 KR.
  6. MAISON MARTIN MARGIELA UNTITLED EDP DUFTPRØVE. FULLSIZE 510 KR.
  7. LYXO HÅRELASTIK 1 BRUN 1 SORT 1 KLAR. FULLSIZE (10 STK) 29 KR
  8. LOREAL TEXTURE EXPERT SMOOTH ESSENCE+SMOOTH VELOURS 2X10 ML PRØVE. FULLSIZE (150 ml) 192 KR.
  9. DERMA ECO WOMAN BODYLOTION 15 ML. FULLSIZE (200 ML) 49,95 KR
  10. DR. HAUSCHKA ROSE LIGHT CREME (5 ML). FULLSIZE (30 ML) 199 KR.

Denne måneds GOODIEBOX har altså en værdi af 600 kr PLUS div. vareprøver, så beløbet er nok nærmere 700 kr. WOW så er de 119 kr jeg har betalt altså ret godt givet ud!!
Det eneste jeg vil lægge i min bytte-mappe er den lille prøve fra Derma. Den har ikke stor værdi i sig selv, men derfor kan den sagtens indgå i en byttehandel :-)
Elastikkerne er allerede testet. Jeg bruger i forvejen dem fra Blaxx, og disse fra LYXo er ligeså gode, bare en hel del billigere. Men de holder jo for EVIGT, så jeg kommer nok næppe til at skulle købe nogen de næste mange år.
Mascaraen er elendig... Den gør INTET for mine vipper, og efterfølgende har jeg læst en del anmeldelser der siger det samme...


Er du endnu ikke blevet medlem af GOODIEBOX så synes jeg virkelig du skal se at blive det i en fart! Jeg ELSKER simpelthen den månedlige overraskelse, og jeg har fået prøvet rigtig mange nye ting i det halve år jeg har været medlem!! Har du lyst til at oprette dig, så klik et af de steder der står GOODIEBOX, så kommer du direkte til deres hjemmeside. Hvis du tilmelder dig via linket optjener jeg 10 goodiepoints (10 ører, men mange bække små I ved :-)) GOODIEPOINT/vekselkurs: 100 GOODIEPOINTS = 1,00 kr. 

Glædelig bag-jul :-) Har du husket at se udtrækningen, og afsløringen af hvad der gemte sig i de 2
julegaver, til de 2 heldige vindere? 


mandag den 24. december 2012

OG VINDEREN ER



Mine 2 små nisser har fundet 2 vindere af min jule-giveaway, som egentlig er foregået ovre på min facebook fanside. Men man må vidst nok ikke offentliggøre fulde navne på fb, så derfor gør jeg det da bare her ;-)

Se, videoen hvor de 2 vindere bliver udtrukket, og gaverne åbnes. Det er neppersnails.dk der har sponsoreret de 2 super lækre julegaver :-) Endnu engang en stor stor tak til Neppers Nails, det har været en fornøjelse for mig at kunne udlove så skønne præmier!!




Tillykke Celina Søvang og Agnes Kjøller Lønborg, send mig en privat besked på facebook med Jeres adresser, så sender jeg præmierne til Jer.

Til alle Jer andre - tak for Jeres deltagelse og hav en rigtig fantastisk aften!! :-)

Glædelig jul



lørdag den 22. december 2012

NÅR SNEEN SMELTER

Det er rigtig hyggeligt med sne i december måned. Sjovt at tænke på at sådan et vejrfænomen kan bringe så meget glæde hos store og små :-)
For mit vedkommende er det helt fint at det er her en uges tid for så at forsvinde - det må gerne komme igen flere gange, bare vi også kan få nogle uger uden sne!!

Der har været mange julekollektioner fra div. lakproducenter. Nogle mere julede end andre. Jeg synes da at en neglelak der faktisk ligner et juletræ på flaske er sjov. MEN jeg har ikke haft lyst til at købe nogle af dem - jeg har ikke lyst til at eje en lak som jeg kun kan bruge knap én måned på et helt år.
Det er min 1. jul som laknørd, så en indie/speciel lak ville jeg altså have!! Og da jeg så Ninja Polish´es Melted Snowman var jeg slet ikke i tvivl om at det skulle være den.

Jeg brugte By K. No. 33 Bluebell Dust som "underlag". 2 lag og så har man en super flot varm grå med et lillebitte hint af teal.

Klik på billederne så ser du dem meget tydeligere :-)


Jeg kom først igang med manicuren om eftermiddagen, og da jeg var klar til at fotografere var det allerede begyndt at blive en smule mørkt. Det ses bare SÅ tydelig på billedkvaliteten :-( Ville virkelig ønske jeg havde plads til et lystelt...

Nå, men ovenpå var det så tur til den smeltede snemand. Den er ikke umulig at arbejde med, men den er desværre den slags hvor man nærmest skal dappe det på og rode godt rundt på neglen for at få glimmerstykkerne til at fordele sig...


Med blitz 
Jeg glemte at smøre hænderne med en gang creme efter at have leget med acetone og neglefil. Uff det ses altså tydeligt når der er blitz på... :-/


 Melted Snowman består af en klar base fyldt med masser af forskelligt glimmer og shimmer. Der er 3 forskellige størrelser hvide hexagon stykker. 2 forskellige, men små, størrelser sorte hexagon stykker. Sort og kobberfarvet barrer og så er der shimmer i. Shimmeret kunne jeg godt have været foruden...
Men jeg synes det giver et sjovt resultat. Det ligner de dage efter snevejr, hvor det begynder at tø og der er sjap og snavs overalt. Snemanden er smeltet og hans knapper må maven som var af sten/grus, armene der var grene, næsen der var en gulerod og hele hans krop ligger hulter til bulter :-p

Jeg havde besluttet mig for at dette skule være designet jeg ville have på juleaften, og har købt lidt tøj der matcher. Men jeg har nu alligevel lyst til at lave noget mere festligt, hvis der bliver tid til det.

Har du husket at deltage i min super lækre give away? Du kan nå det endnu, den lukker imorgen, d. 23. december kl. 20.00.
De 2 vindere bliver udtrukket d. 24. december. Det bliver filmet om eftermiddagen, og jeg håber at have tid (og netforbindelse dér hvor jeg er) til at uploade videoen samme dag :-)

Dette bliver det sidste jule-blogindlæg. Wow sikke mange juledesigns I blev bombarderet med :-( Nå, desværre er virkeligheden bare ikke altid så forudsigelig... Heldigvis har der været rigtig mange juledesigns at blive inspireret af rundt omkring på nettet :-)

Jeg håber I får en særdeles skøn juleaften allesammen, og jeg glæder mig rigtig meget til at læse hvad I fik af lir til neglene :-)

lørdag den 15. december 2012

CHINA GLAZE - PURE JOY

Oh my... Nogle særdeles lækre lakker landede i min postkasse igår!!

Pure Joy måtte jeg bare have på med det samme!


Jeg har et enkelt lag Cranberry Splash under, også fra China Glaze (endda også fra Holiday 2012 Collection - Holiday Joy) Cranberry Splash er en SMUK rød shimmer lak, og en one-coater. Ovenpå er der så 2 lag Pure Joy - simpelthen fordi jeg kunne se at det ville tage for mage lag at få den heldækkende, men også fordi det er svært at lave en lige kant med en glimmerlak.

Jeg har leget lidt i Picmonkey.com


Om selve kvaliteten og alt det der, der må jeg give den/dem 10 ud af 10!


Den er ret julet, rødt shimmer/glimmer med masse af guldglimmer. Men jeg er ret sikker på at jeg kunne finde på at tage den på, på andre tidspunkter af året også. Da den var tør var den dog rigtig grov, så der skal et par tykke lag topcoat på hvis man vil have en jævn overflade.

Jeg har faktisk købt intet mindre end 6 lakker fra Holiday Joy kollektionen:

  1. Champagne Kisses
  2. Glitter All The Way
  3. Pizzazz
  4. Blue Bell Ring
  5. Pure Joy
  6. Cranberry Splash
Og faktisk er jeg nok også nødt til at eje, ihvertfald Angel Wings og måske Winter Holly...

Husk at deltage i den lækre give away på min facebook fanside, læs mere her!!

tirsdag den 11. december 2012

GIVE AWAAAAAAY

Wee nu kan jeg skyde min jule-giveaway igang!! :-D


Under juletræet ligger TO gaver - de er selvfølgelig pakket ind, men I får lov at lure lidt i form af lidt hints :-p

Det lækre indhold er sponsoreret af neppersnails.dk. Neppers Nails sælger kvalitets-produkter til private og professionelle. (Klik HER for at komme til deres facebook-side) 
Èn af "tingene" i gaven, er et produkt som jeg selv bruger. Jeg købte det i sommers, lige inden jeg skulle flytte, og for en måneds tid siden lavede jeg en lille spa-aften for mig selv hvor dette produkt blev afprøvet. Hold nu op, jeg var fuldstændig solgt!!! :-p Jeg kan næsten kun beskrive det som en boblende, kildrende luksus. Så jeg er simpelthen så glad for at Neppers Nails har været SÅ søde at sponsorere intet mindre end TO gaver, hvor dette produkt bla. indgår - STOR x 1 million tak til neppersnails.dk for gaverne, som jeg får lov at forære til TO af mine læsere/fans.
Yep fans - fordi giveaway´en kommer ikke til at foregå her, men på min facebook-fanside. Så reglerne er som følger:
  • "like" min facebook-fanside (tryk på ordet "facebook-fanside" så kommer du derover i et nyt vindue)
  • find give-away opslaget og DEL det
  • afgiv herefter en kommentar på opslaget
I kan deltage indtil d. 23. december kl. 20.00. I løbet af d. 24. december vil jeg finde 2 nisser der kan hjælpe mig med at udtrække 2 navne, samt åbne gaverne for Jer. Det bliver video-filmet og lagt på facebook-fansiden d. 24. december og derefter skal de 2 vindere sende mig en privat besked på facebook med deres adresse. Gaverne bliver sendt hurtigst muligt herefter.

søndag den 9. december 2012

9. DECEMBER

Grrrr, kender I det med, at man hele tiden er 2 skridt bagud? Yep, jeg gør ihvertfald og det er præcis sådan de første 9 dage af december har været for mig :-/ Så det er meget beklageligt, at mit ønske om at blogge hver dag frem til 24. december er gået i vasken... Men jeg ved at der findes 100vis af fantastistiske blogs I også kan læse - så I ikke bliver understimuleret :-p

By K. udgav for nylig en hel serie nye lakker, og jeg måtte altså bare købe dem med glimmer - for det var der ikke noget af i den første kollektion.

By K. No. 52 Imperial Sugarcane
Som "bund" har jeg By K. No. 48 Crazy Passion som er en super fræk neon pink!!!

By K. No. 48 Crazy Passion
Som alle de andre By K.´er jeg har prøvet er cremelakkerne fantastisk nem at arbejde med. De er pigmenterede, nemme at lægge på og tørrer hurtigt. Præcis det jeg forventer af en lak.

Jeg var spændt på hvordan glimmerlakkerne var. Jeg har kun 1 lag på, på billederne her. Dvs. at de lever op til forventningerne!! :-D Der er masser af glimmer i og det fordeles nemt og jævnt. Med "klister-tricket" jeg skrev om her kan man nemt og hurtigt få glimmerlakkerne heldækkende alene! Eneste minis er, at glimmerlakkerne er en anelse tykke i konsistensen. Dog ikke så tykke at de er umulige at bruge, men jeg valgte at putte et par dråber lakfortynder i.

En rigtig fin tøset og julet mani :-p


Og så lige til noget lidt andet - jeg har brug for hjæææææælp :-( Som I kan se på billederne er mine negle ret lange. Det er de fordi jeg har lagt an til at PRØVE at have mandelformede negle... Jeg har HELE mit liv haft "firkantede" negle og det er egentlig også det jeg bedst kan lide :-) Men mine negle vokser ret hurtigt, så skulle det gå sådan at jeg slet ikke bryder mig om mandelformede negle, så kan de ret hurtigt gøres firkantede igen. En anden mulighed er (jeg har jo gele-negle) simpelthen at file geléen af, og bygge dem firkantede igen...
Men jeg kan simpelthen ikke komme igang!!! :-O Jeg kan ikke få mig selv til at tage springet, og gå igang med neglefilen og file siderne skrå... WHAT?!?! Min hjerne kører jo fuldstændig i det rigtige teoretiske spor, som skrevet ovenfor - at er det "grimt" så kan det laves om! Men derfra og så til at få det gjort i praksis, der er åbenbart langt for mig...
Nogle der har de vise ord der kan skubbe mig ud over kanten? Og måske en lille "how-to" et eller andet sted på nettet? :-)

onsdag den 5. december 2012

FACEBOOK

Jeg vil lige spamme Jer lidt med nogle links, som jeg synes I skal like, hvis I ikke allerede har gjort det :-)

Jeg har lavet en Negle Lir fan-side på facebook. Med tiden vil der komme til at køre seperate konkurrencer derfra, så "like" hvis du vil have mulighed for at deltage :-)
https://www.facebook.com/NegleLir

Dernæst har jeg lige opsnust en spændende nyhed på lakmarkedet til foråret. APPEAL4. Klik på linket, like siden og læs om brandet - det lyder særdeles interessant!!
https://www.facebook.com/APPEAL4

Fik du scoret dig en gratis YniQ dispenser? Klik på linket, like siden så du fremover er klar når de udlodder gratis produkter, give aways osv. Og selvfølgelig fordi det er et SUPER godt produkt, så vi er da fans!!! :-)
https://www.facebook.com/vatrondeller?fref=ts

Her på bloggen er der nogle forskellige knapper ude I højre side. Vi har allesammen forskellige mønstre/måder at gøre tingene på - så der skulle gerne være en knap for enhver smag ;-) Jeg er selv slave af mit mail-program!! Det er altså kun ting jeg får mails om, som jeg får læst/gjort. Så jeg får også kun læst blogs, hvis jeg får en mail om at der er nye indlæg.
Men lad os lige tage dem fra én ende af:

Faste læsere - GFC (Google Friend Connect): oftest skal man være fast læser af en blog for at kunne deltage i give aways, så det er en god idé at melde sig til.

Follow this blog with bloglovin: Bloglovin er en webside hvor du kan samle ALLE de blogs du følger. Rigtig mange er "slave" af denne side, og læser blogs den vej. har du en bloglovin konto, så tryk på knappen :-)

Få en email hver gang jeg uploader noget nyt: tryk på knappen med kuverten på, indtast den email du oftest bruger, så får du selvsagt en mail hver gang jeg laver nyt indlæg - mit eget "slave"program ;-)

Negle lir på facebook: Dette er en knap til GRUPPEN på facebook (altså ikke fan-siden). Det er en debat gruppe, hvor alle hjælper alle, store som små, erfarne som nybegyndere. Der snakkes om ALT der har med negle at gøre. I skrivende stund 654 medlemmer, så uanset hvilket spørgsmål du brænder inde med, er der helt sikkert én derinde der kender svaret :-)

Rundt omkring på min blog finder du nogle reklamer. Hvis du klikker på reklamerne tjener jeg et (meget) lille beløb. Når de penge har vokset sig store og stærke vil jeg få dem udbetalt og købe en gave til en give away. Det er Jer der kigger og klikker på reklamerne, så mener jeg også det må være Jeres penge :-) Så når du alligevel er fobi min blog, så klik på et par reklamer.

Nu kan vi lige så godt fortsætte listen dernedad, i tilfælde af der er nogen af Jer der ikke er beknedt med de forskellige ting :-)

Etiketter: Når jeg laver et blog-indlæg, så indtaster jeg nogle stikord. Skriver jeg feks. om OPI, så indtaster jeg "OPI" som etikette. På den måde kan du finde et indlæg som du leder efter. Hvis du kan huske at jeg tidligere har vist en OPI lak, men du ikke lige kan huske hvad farven hedder, så klik på OPI under "ETIKETTER" (de står i alfabetisk rækkefølge) og alle mine indlæg med stikordet OPI vil komme frem.

BLOG-ARKIV: Her kan du se overskriften på alle mine blogindlæg, og selvfølgelig klikke på dem og læse dem. Mit allerførste blog-indlæg skrev jeg d. 14/6-2012, det betyder at d. 14/12-2012 kan jeg fejre et ½ års fødselsdag. Ihh <3 Skal det fejres? ;-)

Sidst men ikke mindst - eller jo, det er egentlig mindst. Lidt facts om hvem jeg er, som egentlig er lidt ligegyldigt for bloggen, men det er nu alligevel rart lige at have lidt info om skribenten.

Pyh, det blev da et laaangt og lidt tørt indlæg... Jeg håber at I trods alt kan bruge lidt af det (min lak er ihvertfald tørret i mellemtiden :-D). Som minimum skal I ihvertfald lige tjekke de første links ud.

Der kommer et indlæg mere fra mig idag - dette var blot et sidespring, oprindeligt bare lige for at fortælle om de fansider på fb. Julekalender-indlægget kommer lidt senere - når jeg har lavet manicuren færdig.

tirsdag den 4. december 2012

4. DECEMBER

GOODIEBOX NOVEMBER

Jeg havde faktisk regnet med at dette ville indeholde nogle julede elementer, men det gør det overhovedet ikke - desværre.

Det er den nyeste GOODIEBOX jeg vil vise Jer.

Har du endnu ikke modtaget din GOODIEBOX november, så skynd dig at gå væk fra bloggen ;-)

Jeg er egentlig fint tilfreds med denne box. Jeg kan se på deres fanside at nogle er ekstremt utilfredse - det synes jeg ikke er helt fair. Der er godt nok ikke noget super nyt i boxen, men det synes jeg altså heller ikke der behøver at være hver gang!! Der er en god blanding af hverdags produkter, som alle kan få brugt :-) Samt lidt til smagsløgene.
Jeg havde dog forventet at der på en eller anden måde var lidt julestemning i boxen, men det er der overhovedet ikke... Mon det egentlig har noget at gøre at gøre med, at de sikkert har medlemmer fra andre religioner og ikke ønsker at træde nogen over tæerne? Det kan jeg egentlig godt forstå.

Er I Klar til billede?

*= Jeg har fået full size.

  1. *OLAY REGENERIST DAILY 3 POINT TREATMENT CREAM. Full size koster 275 kr.
  2. *NIVEA REPAIR & CARE SOS BODYLOTION. Full size koster 49,95 kr.
  3. *MATAS VOLUME POWDER. Full size koster 59,95
  4. BIOSILK THIKENING SHAMPOO+CONDITIONER. Full size koster 159/167 kr.
  5. BIOSILK SILK THERAPY. Full size koster 189 kr.
  6. FREDSTED CHAI LATTE. (2 stk) Full size koster 34,95 kr
Boxen indeholder ca. for 400 kr og et GOODIEBOX abonnement koster 119 kr om måneden. Så de penge er altså igen givet rigtig godt ud :-)
Jeg gik faktisk lige og overvejede at købe en creme til øjenområdet, så det var bare perfekt for mig at der lige var det i æsken :-p
Bodycremen fra Nivea kommer jeg ikke til at bruge. Jeg har brug for en seriøs creme så jeg bruger en fra A-derma - men så kan den bruges til gave eller noget. Hårprodukterne kan man jo altid bruge!! Så var der lige de der 2 Chai Latte. Chai Latte er jo hypermoderne, jeg har aldrig smagt det, så jeg fik dem ret hurtigt prøvet af!! Først den med krydderier - blev hældt ud i vasken, bvadr. Derefter den med grøn the - ej den blev også hældt ud. Jeg er absolut ikke fan af the med mælk og sukker/honning, men kommer jeg forbi en café en dag hvor de laver det sådan helt rigtigt, så kunne jeg godt finde på at prøve det igen :-) Men de her breve med tørmælk osv. var ihvertfald ikke lige noget for mig (men sådan har jeg det nu også med div. andre varme drikke i brev, der indeholder frysetørret dit og dat). Men det var fint at få det smagt.

Er du endnu ikke medlem af GOODIEBOX så kan jeg varmt anbefale det!! Det koster 119 kr om måneden IALT, og du kan helt selv bestemme om du bare vil have et løbende abonnement (hvor du får en box hver måned) Om du bare vil prøve en enkelt box, eller om du vil tegme abonnement for ½-1 år.

Hvis du klikker på et af de steder i teksten hvor der står GOODIEBOX, og opretter dig via det link, så optjener jeg 10 GoodiePoint (dvs. 10 øre).
GOODIEPOINT/vekselkurs: 100 GOODIEPOINTS = 1,00 kr

søndag den 2. december 2012

2. DECEMBER - GRATIS TING TIL DIG

Glædelig 1. søndag i advent :-)


Kunne du tænke dig en gratis dispenser med de lækre vatrondeller fra YniQ, som jeg skrev om her? Ja? Det kan jeg da godt forstå :-p YniQ giver nogle gratis dispensere væk, MEN kravet er at du skal pynte den og sende et billede af din personligt pyntede YniQ dispenser. Du kan se hvordan jeg pyntede min her
Find opslaget på YniQ´s facebook fanside og skriv en kommentar ved indlægget. 
Jeg glæder mig rigtig meget til at se hvad de får af flotte billeder!! :-)

OG så vil jeg også fortælle om en giveaway, der foregår på rijah.dk. Der er en ny præmie hver dag, og de 2 første har været rigtig lækre, så det er da tosset ikke at deltage :-) Gå over på rijah.dk´s blog og se dagens præmie, og hvordan du deltager.

lørdag den 1. december 2012

1. DECEMBER

ENDELIG... Og allerede?? :-O

Som lovet her vil jeg idag vise Jer de superfede negle jeg lavede forleden dag!


Ingrediens-listen  (den er laaaaang) kan I se på linket. Snemanden er malet med akrylmaling. Det grønne på de 2 midterste fingre er lavet ved at jeg puttede noget glimmer i en sjat klar lak, og det fungerede fantastisk godt. Kransen skulle have haft en anden farve sløjfe på, eller også skulle bundfarven have været en anden. Rundt på kransen er klare rhinestones sat på med topcoat. Juletræet er lavet med det grønne glimmer. Små caviar beads i guld er sat på række, med topcoat og derudover lidt forskellige farver rhinestones. Og en stjerne på toppen - naturligvis. Lillefingeren er lakeret hvid, da det var tørt malede jeg røde striber med en striper. Jeg var lidt spændt på om jeg kunne få bolsje effekten på, men klarede det med en hvid perlemorslak :-)


Jeg var i Matas et par dage efter jeg havde lavet de her negle, og da ekspedienten fik øje på dem kaldte hun alle andre ekspedienter hen. De var ret betaget ;-)


Med et par gode tykke lag Seche Vite holdte de fint de 4 dage jeg havde det på. Intet havde løsnet sig da jeg tog det af, for at lave noget nyt.
Det tog lang tid at lave, men jeg synes egentlig sværhedsgraden er for begyndere! Man kunne også sagtens lakere neglene i en julefarve, og så nøjes med at have et af disse designs på en en enkelt negl - men hvilket... ;-)

Weeee, det er den 1. december, så må vi også ønske glædelig jul til hinanden. Så selvom vi jo "ses" hver dag frem til 24.12 vil jeg nu alligevel ønske Jer en rigtig glædelig jul :-)